KuriózumBörtönbe került a "földönkívülit" elfogó kínai férfi

Börtönbe került a „földönkívülit” elfogó kínai férfi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A közrend megzavarásáért öt napra börtönbe csukták azt a férfit, aki a hét elején azt állította, hogy elkapott egy földönkívülit.

ufo-li

A kínai interneten csak Li úrként emlegetett, a kelet-kínai Santung tartományban élő férfi a hét elején került a figyelem középpontjába a kezdetektől gyanús története miatt. Azt állította, hogy farmján öt idegen szállt le egy azonosítatlan repülő tárggyal. Közülük egy a területen felállított nyúlcsapda fogságába esett, amely elektromos árammal megrázta, miközben a többi négy visszaszállt az ufóba és elhagyta a helyszínt. Miután Li úr rátalált az idegen élettelen testére, hazavitte és megőrzésre betette a fagyasztójába – olvasható a sina.com internetes hírportálon.

A férfi fényképekkel próbálta alátámasztani történetet, ezeken egy a filmekben ábrázolt sztereotípiákhoz gyanúsan hasonló „földönkívüli” látható. Az internetezők és hírolvasók a fotók láttán rögtön megkérdőjelezték a sztori valóságtartalmát, mondván, a test túlságosan is csináltnak tűnik és „gumiszerű”. A helyi rendőrség közleményt adott ki, amely szerint az „idegen” valószínűleg gumiból készült hamisítvány. Miután erről a hatóságok megbizonyosodtak, a közrend megzavarásáért és hamis hírek fabrikálásáért őrizetbe vették a férfit és öt napra börtönbe csukták.

Egy santungi napilapnak nyilatkozva Li beismerte a csalást, és úgy fogalmazott: ufórajongóként azt akarta, hogy a többi ember is elhiggye, léteznek földönkívüliek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek