KuriózumBoldogabb lehet a párkapcsolatod, ha minden nap elvégzed ezt a meditációt

Boldogabb lehet a párkapcsolatod, ha minden nap elvégzed ezt a meditációt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha boldog párkapcsolatra vágy próbáld ki, nagyon hatékony!

“Hagyd a problémákat az ajtón kívül, amikor hazaérsz”, tartja az ősi mondás. Rengeteg emberrel és ingerrel találkozunk a nap folyamán, éppen ezért nagyon fontos, hogy, amikor hazaérünk a munkából, akkor egy nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatban töltsük a nap többi részét szeretteink körében.

Az alábbi meditáció egy páros gyakorlat, tehát a partnereddel együtt kell végezned. Helyezz két hátas széket egymással szemben, az egyikre ülj le te, a másikra pedig a partnered foglaljon helyet. A lábaitokat kulcsoljátok össze, a bal kezeteket fogjátok meg, a jobb kézzel pedig érintsétek meg a másik szívét.

Hunyd le a szemed, és lélegezz mélyeket, érezd a párod szívdobbanását, érezd, ahogy a szeretet energiája a tenyereden keresztül kapcsolatba lép a szívével. Képzeld el, hogy egy kellemes rózsaszínes fény von körétek búrát.

Néhány percig lélegezzetek mélyen ki és be, közben figyeld az energiákat. Mindkettőtök szeme legyen lecsukva, és lassan kezdjetek el egymás felé közelíteni, és érintsétek össze a homlokotokat. Érezd ahogy egymásba fonódnak az energiák, hagyd, hogy megérintsen a szellemi egyesülés. Lélegezz mélyeket, és maradjatok ebben a testtartásban 2-3 percig.

A gyakorlat végén mondjátok egymásnak, hogy “szeretlek”.

Naponta 5 percig gyakoroljátok ezt az egyszerű meditációt, és egy-két hét múlva már érezni fogjátok a kapcsolatmegerősítő hatását. Könnyebben fog mennyi a kommunikáció, jobban fogtok bízni egymásban, boldogság, szeretet és harmónia fogja jellemezni a kapcsolatotokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek