LélektárBoldogabb ember az Istenhívő és boldogtalanabb az ateista?

Boldogabb ember az Istenhívő és boldogtalanabb az ateista?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

“Istentelenné lett a Világ” – borsózik a hátam csupán a kijelentés hallatán is, azonban el kell ismernünk, hogy jelenleg az Isten ellenességben a médiának, oktatásnak is szerep jut, ezáltal az emberiség és nagyrészt a fiatalok egyre távolabb jutnak a spirituális Isten élménytől.

1

Mivel a legtöbb ember az Egyházzal azonosítja Istent, így ezeknek a tévedéseit, hibáit Isten számlájára írják. Ha nem az Egyház által, akkor hogyan találhatjuk meg az utat a Teremtőnk fele?

Isten maga a szeretet, boldogság, harmónia és béke. De lehet tudományos megfigyelésekkel, bizonyítékokkal eljutni ehhez a megtapasztaláshoz? A tudomány útja is egy út, amely viszont egy elméleti és megfigyeléseken alapuló módon, de eljuttathat egy magasabb intelligencia működésének a felismeréséhez.

Az igazi csoda viszont a személyes egyéni megtapasztalás, egy olyan élmény, amely épp attól hiteles, mert átéltük!

A következő 15 perces kisfilmben az aranymetszés arányossága (Isten keze nyoma), az anyag és tudat kapcsolata, testen kívüli élmények, egyéni megtapasztalás, közös vallási motívumok, karmikus utalások által vezet rá a szerző egy magasabb intelligencia létének a bizonyosságához.

Szerinted boldogabb ember az Istenhívő és boldogtalanabb az, aki ateista? Ha körülnézel, a hétköznapi életben az emberek között látsz ebben igazságot?

http://www.youtube.com/watch?v=k47ithiqAmU

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek