KuriózumBökj rá arra a gengszter képére, aki a legnagyobb félelmet kelti benned......

Bökj rá arra a gengszter képére, aki a legnagyobb félelmet kelti benned… Választásod sok minden elárul rólad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nincs olyan ember, akiben ne lennének negatív érzések, vagy ne rendelkezne rossz tulajdonságokkal. Bizonyára te sem vagy szent, és ahhoz, hogy kiderítsd, miféle rossz tulajdonságokkal bírsz, a figyelmedbe ajánljuk a következő személyiségtesztet.

Bökj rá arra a gengszter képére, aki a legnagyobb félelmet kelti benned... Választásod sok minden elárul rólad!

Most következzen 6 hírhedt bűnöző, gengszter képe, akik közül válaszd ki azt, akitől a legjobban félsz, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést, amiből sok minden kiderülhet a személyiségedről.

1. Al Capone

Amerika leghírhedtebb gengsztere, aki New York királya volt. Kegyetlenül leszámolt az ellenfeleivel. Ha Al-t választottad, akkor olykor kegyetlenül tudsz bánni másokkal, könyörtelen vagy, és addig nem nyugszol, míg meg nem bünteted az ellenségeidet.

2. Billy, a kölyök

Azaz Henry McCarty, aki egy köztörvényes amerikai bűnöző volt. Leginkább szarvasmarhák és lovak ellopásából tartotta el magát a 19. századi Amerikában. A Vadnyugat egyik leghírhedtebb lövőbajnokának tartották, annyira ügyesen forgatta a pisztolyt. 18 éves korában követte el az első bűncselekményt, 20 éves korára már nagyon veszélyes banditaként tartották számon. Ha Billy-t választottad, akkor nagy az igazságérzeted, és bárki, aki bűncselekményt követett el, nem úszhatja meg, hiszen azt könyörtelenül megbünteted.

3. James Whitey Bulger

Térjünk át napjainkra, és ismerkedj meg a bostoni maffiózóval, aki ha egyszer a fejébe vette, hogy leszámol az ellenségével, akkor azt minden áron véghez is vitte. Whitey Bulger-nek azonban volt egy érzékenyebb, emberibb oldala is, hiszen a gazdagoktól ellopott pénzt szegény emberek megsegítésére adományozta. Ha őt választottad, akkor a te rossz tulajdonságaid között található némi könyörületesség, főként az elesettek irányába, de az esküdt ellenségednek, aki még a családodat is bántaná, sosem kegyelmeznél meg.

Ezt már láttad? Személyiségteszt: Válassz egy virágot, és tudd meg, mi jellemző rád!

4. John Dilinger

Ő volt Amerikában az 1920-as, ‘30-as évek első számú közellensége. Összesen 25 bankot rabolt ki, és számos, egyéb hajmeresztő bűncselekményt követett el. Könyörtelennek és hidegvérű gyilkosnak tartották, aki soha nem adta fel. Ha John-t választottad, akkor a sötét éned is olyan, hogy sosem adod fel, ha valakin bosszút akarsz állni.

5. Mickey Cohen

Los Angeles hírhedt bűnöző királya, aki uralma alatt tartotta szinte az egész várost. Ha valaki az útjába állt, akkor azt különös kegyetlenséggel távolította el, nem válogatva a módszerekben. Ha Mickey-t választottad, akkor a bosszúdat aprólékosan készíted elő, minden részletet megtervezel, és addig vársz, míg az ellenséged hibát követ el, majd akkor könyörtelenül kihasználod az alkalmat és végzetes csapást mérsz rá.

6. Pablo Escobar

Pablo Escobar nem csak egy sima kis gengszter volt, hanem ő maga volt a vezér. Az ellenségeivel brutálisan számolt le, a legfontosabb számára a családja volt. Intelligens ember volt, aki mindent alaposan kiszámított és megszervezett. Ha Pablo-t választottad, akkor számodra is családod a legfontosabb, és aki bántani meri a szeretteidet, azokat egy életre ki fogod vonni a forgalomból.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek