LélektárBiztonsági öveket becsatolni - A Merkúr retrográd mozgásba kezd!

Biztonsági öveket becsatolni – A Merkúr retrográd mozgásba kezd!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrális energiák egyre erősebbnek mutatkoznak, és ez különösen igaz a jelenlegi időszakra, hiszen július 7-én, a Merkúr retrográd mozgásba kezdett, mégpedig az Oroszlán jegyében. Ezen égi jelenség hatására életünk szálai összekuszálódnak, és sokszor fogjuk azt érezni, hogy a hullámok összecsapnak a fejünk fölött.

A Merkúr egészen július 31-ig fogja éreztetni káoszteremtő hatását, ezért ha gyakrabban vállunk türelmetlenné, idegessé, akkor ennek az említett bolygójelenség lesz az oka.

Ebben az időszakban többen azt fogjuk tapasztalni magunkon, hogy kegyetlenebbek, erőszakosabbak leszünk. Ha a Merkúr előrehaladó mozgásban van, akkor felerősödnek a problémamegoldó készségeink, a kommunikációs és szervezői képességeink. Azonban ha retrográd mozgásban tartózkodik, akkor ezen képességeink többé nem, vagy csak nagyon rosszul tudnak majd működni, érvényesülni.

Ebben a periódusban a kommunikációs berendezések, eszközök meghibásodhatnak, nehézkessé válhat az üzenet-továbbítás. Emellett találkozhatunk olyan emberekkel, akikhez a múltban szoros kapcsolat fűzött. Egy ilyen találkozás akár fel is zaklathat, ezért figyeljünk oda az érzelmeinkre, próbáljuk meg kontroll alatt tartani azokat.

Ha fontos üzenetet várunk a következő hetekben, akkor kétszer is ellenőrizzük a bejövő email-jeinek, sms-einket, mert könnyen megtörténhet, hogy késve futna be az üzenetek, értesítések.

És mivel ennyire kiszámíthatatlan időszak elébe nézünk, ezért ne hozzunk semmilyen komoly, meghatározó döntéseket, így üzletkötés szempontjából a júliusi hónap sem a legalkalmasabb.

Tehát ami a legfontosabb, hogy próbáljuk megőrizni a nyugalmunkat, türelmünket, és inkább lépjünk egy lépést hátra, mikor érezzük, hogy a káosz kezd úrrá lenni az életünkön, mert ha erőből próbáljuk megoldani a dolgokat, akkor még nagyobb galibát okozunk, ami senkinek sem lesz jó.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek