LélektárBalszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét

Balszerencséd van az életben? Lehet, hogy megszeged az univerzum 7 törvényének valamelyikét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Létezik 7 alapvető törvény az univerzumban. Az a tény, hogy nem ismered őket, még nem tesz mentessé a felelősség alól. Azonban, ha megismered őket, segíthetnek abban, hogy ne hibázz, megtaláld a harmóniát, és boldog légy az életben.

1. A puszta tér törvénye

Ha új cipőre van szükséged, dobd el a régit. Ha új ruhákat szeretnél, ürítsd ki a szekrényedet. Meg kell tanulnod a saját akaratodból lemondani a sztereotípiákról. Az új dolgok akkor jönnek majd el, ha megszabadulsz az életedben lévő régi dolgoktól.

2. A körforgás törvénye

Légy kész rá, hogy elveszítsd azt, ami a tied, hogy megkaphasd azt, amire szükséged van.

3. A képzelet törvénye

Először is, szabadjára kell engedned a képzeletedet. Írd le, milyen számodra a tökéletes nap, ne mutasd meg senkinek, csak annak, akiben teljes mértékben megbízol. Tartsd magadnál ezt a leírást, és amikor csak időd engedi, olvasd el újra.

4. A tehetség törvénye

Az ember csak a gondolkodás, az intuíció és a képzelet útján érheti el a személyes fejlődés csúcsát.

5. Az adás-kapás törvénye

Ha felajánlasz valamit, annak a tízszeresét fogod visszakapni. Ha áldást kap, érdemes megosztani azt körülötted lévőkkel. Ha vannak különleges tulajdonságaid, és nem használod őket, azzal megsérted a Mindenhatót. Ha teljes mértékben használod azt, ami neked adatott, és megosztod ezt másokkal is, akkor még többet kapsz majd az élettől.

6. A tized törvénye

A világegyetem mindig elveszi azt, ami neki jár. Ez a fenntarthatóság törvénye. Soha nem tudhatod, mikor tér vissza a befizetett tizeded. A pénz csak megszokás. Amit felajánlottál, új barátság vagy gyógyulás formájában is visszatérhet hozzád.

7. A megbocsátás törvénye

Ha nem tudsz megbocsátani a körülötted lévőknek, soha nem leszel boldog. Ha a lelked tele van irigységgel, a szeretet nem talál helyet magának benne. Meg kell szabadulnod a negatív érzésektől, amelyek felemésztenek belülről, és amelyektől nincs nyugalmad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek