KuriózumBabák számára működik egy SPA központ Ausztráliában. A babák arcára van írva,...

Babák számára működik egy SPA központ Ausztráliában. A babák arcára van írva, mennyire imádják a kényeztetést

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ausztráliában működik egy babák számára kifejlesztett SPA központ! Nézz rá ezekre a képekre, a babák arckifejezése mindent elárul!

A központ neve Baby Spa Perth, az ország nyugati tengerpartján fekvő Perth városában található. A 6 hónapos kisbabák itt úgy érezhetik magukat, mintha a Paradicsomban lennének, kipróbálhatják a babamasszázst, de a hidroterápia is része a lazító programnak.

Ausztráliában ez az első ilyen jellegű központ, amely egy franchise vállalkozás részeként nyitotta meg kapuit, tulajdonosa a francia Laura Sevenus. Hasonló babakényeztető létesítmények működnek még Angliában, Dél-Afrikában és Spanyolországban.

A babák egyik kedvenc időtöltése a masszázs, imádják, amikor átmozgatják minden testrészüket. Csak rá kell nézni erre a kis arcra, és máris sejthető, hogy a babának jól esik, amit vele művelnek.

A központban helyes kis fürdőkádak is vannak, ahol a babák kedvükre ellazulhatnak, lubickolhatnak, miközben a fejük egy speciális úszószerkezetbe van rögzítve, így nem kell balesettől tartani. Ez a hidroterápiás módszer, amellett, hogy javítja a babák közérzetét, erősíti az izomzatukat és a koordinációs képességeiket is. De természetesen vannak olyan csöppségek is, akik képesek álomba szenderülni a víz ringató hullámain.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek