KuriózumBaba Vanga legfélelmetesebb jóslata talán még az idén valóra válhat!

Baba Vanga legfélelmetesebb jóslata talán még az idén valóra válhat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Baba Vanga, akit a Balkán Nostradamusaként is emlegetnek, állítólag megjósolta a 9/11-es támadásokat, a koronavírus-járványt és az Oroszország és Ukrajna közötti háborút is. A vak jósnő ugyanakkor egy másik ijesztő jövendölést is tett arra vonatkozóan, hogy 2024-ben kitörhet a harmadik világháború.

Miután Irán megtámadta Izraelt, Izrael pedig megsemmisítő megtorlást tervez, a világháború kitörésére vonatkozó jóslatok előtérbe kerültek, nagy nemzetközi aggodalmat és pánikot keltve.

A bolgár származású Baba Vanga tisztánlátónak vallotta magát, aki képes látni a hozzá látogató emberek sorsát és megjósolni a jövőt. Még gyerekkorában megvakult egy tornádóban, és hívei szerint ez az esemény áll látomásai hátterében is.

Élete során állítólag megjósolta a Covid-19 járványt, a 2001. szeptember 11-i támadást, Diana hercegné halálát és a csernobili katasztrófát is. De egyes források szerint az orosz K–141 Kurszk tengeralattjáró elsüllyedését is előre látta.

Baba Vanga állítólag azt is pontosan megjósolta, hogy Barack Obama lesz az Egyesült Államok első színesbőrű elnöke, bár azt is mondta, hogy egyben az utolsó is, amiben nem volt igaza.

Bár Baba Vanga majdnem 30 éve, 1996-ban halt meg, hátborzongató jóslatai közül sok messze előre mutatott a jövőbe.

Jövendölései egészen 5079-ig terjednek, amikor is szerinte bekövetkezik a világ vége. Többek között a nukleáris fegyverek használatáról és a III. világháború kitöréséről is tett egy hátborzongató jóslatot. De volt egy olyan látomása is, amely szerint egy fejlett ország biológiai fegyverekkel indít majd támadást.

A közelmúlt eseményeinek fényében sokan nem tartják kizártnak, hogy a bolgár tisztánlátó jóslata, miszerint 2024-ben kitörhet a harmadik világháború, valóban valóra válhat, különösen az Irán és Izrael közötti feszült helyzetben.

Április 13-án ugyanis Irán dróntámadást indított Izrael ellen, aminek során 300 drónt és több rakétát is kilőttek. Az izraeli hadsereg még aznap éjszaka bejelentette, hogy fegyveres erői lelőtték Irán drónjainak és rakétáinak több mint 99 százalékát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek