Napi Like„Azt üzenem mindenkinek, hogy köszönjék meg a Jóistennek, hogy van édesanyjuk” -...

„Azt üzenem mindenkinek, hogy köszönjék meg a Jóistennek, hogy van édesanyjuk” – Dsida Jenő versét szavaló lány megható szavai

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Gyimesekben élő Föcze Éva, Dsida Jenő „Édesanyám keze” c versét szavalva nyerte meg a szavalóversenyt. Ilyen őszinteséggel és tisztasággal verset mondani rég hallottunk valakit, nem csoda, hogy amikor a templomban is elszavalta, valamennyi édesanya sírva fakadt.

„Azt üzenem mindenkinek, hogy köszönjék meg a Jóistennek, hogy van édesanyjuk” - Dsida Jenő versét szavaló lány megható szavai

„Szeretném elmondani, hogy mindenki boldog legyen és gondoljon erre a versre, és közben arra, hogy neki is van egy jó édesanyja, és akinek sajnos nincsen, az tudja, hogy milyen, ha nincsen neki, hogy milyen jó másoknak, akiknek van, hogy meg nem köszönhetik a Jóistennek, hogy nekik még van édesanyjuk.” – mondja a lány.

Dsida Jenő versével Éva azt szeretné üzenni mindenkinek, hogy köszönjék meg a Jóistennek, hogy van édesanyjuk. Őszinte szavai szívig hatolnak és könnyeket csalnak mindenki szemébe, aki hallja őt szavalni. Akarva-akaratlanul mindannyiunknak édesanyánk jut eszébe.

Hallgassák meg Évát szavalni és osszák meg szeretteikkel a videót, hogy minél többen hallják gyönyörű, őszinte szavait.

A videóért köszönet Nagy Zoltán Péternek és a Fehérvár Médiacentrumnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek