Amikor összhangban állsz az Univerzummal, a vibrálási szinted magas. Könnyedén eléred a céljaidat, és az akadályokat is nehézségek nélkül hidalod át. Általános elégedettséget érzel minden iránt, ami körülvesz téged, és nyitott vagy az újra, úgy a tettek, mint az ismeretek terén.

Amikor te és az Univerzum egy húron pendültök, sokkal nyitottabb vagy a lehetőségek felé, és a vonzás törvényét is könnyedén aktiválhatod. Ha magasan vibrálsz, az életed szépnek, kiegyensúlyozottnak érzékeled, összhangban a hivatásoddal, mellyel ide, a Földre érkeztél.

Az alábbi tesztből most te is felmérheted, milyen szinten vibrálsz, és hogy ez a kisugárzás mennyire pendül egy húron az univerzummal. Csak annyit kell tenned, hogy igennel vagy nemmel válaszolsz a kérdésekre.

1. Optimistán ébredsz reggelente?

Kíváncsian várod, vajon mit tartogat számodra ez a nap? Vagy inkább rémülettel tölt el, hogy már megint szembe kell nézned a teendőiddel? A magasan vibráló emberek minden reggel optimistán és érdeklődéssel ébrednek. Mindkét érzés magas töltetű, ami lehetővé teszi számukra, hogy kreatívak és hatékonyak legyenek.

2. Magabiztosnak érzed magad?

Bízni a saját képességeidben egészséges dolog. Ne téveszd össze az arroganciával! A magabiztosság ugyanis egy egészséges viszony közted és a belső hangod között, melyet támogató, vigasztaló jelleggel használsz, nem pedig azért, hogy büntesd magad.

3. Követed az álmaidat?

Ha jelenleg nem is azt csinálod, amit szeretnél, de általában szánsz időt arra, hogy a szenvedélyeidnek hódolj? Ha úgy érzed, nincs hobbid, érdeklődési köröd, akkor gondolkodj el azon, hogy mit tennél, ha nem létezne pénz, kötelesség? A válaszod máris megmutatja, mi is az álmod valójában.

4. Pozitív emberek vesznek körül?

Ha folyton negatív hozzáállású, kritizáló, ítélkező emberek társaságában vagy, akik feszültséget keltenek, drámáznak és nem hallgatják meg a te álláspontodat, azt jelenti, nem vagy jó helyen. Törekedj arra, hogy pozitív emberekkel vedd körül magad, akik támogatnak, és akik mellett bátornak érzed magad. Általuk válhatsz jobbá, kitartóbbá, inspiráltabbá, motiváltabbá.

5. Még hatással van rád a múltad?

Fontos, hogy az életben átéljünk bizonyos fejlődési és kiértékelési szakaszokat. Ahhoz viszont el kell engednünk a sérüléseinket, túl kell lépnünk a rossz döntéseinken, meg kell békélnünk a múltunkkal. Amikor sikerül felszabadulnod a múlt terhe alól, sokkal inkább élsz majd a jelenben, vagyis az egyetlen órában, melyet az univerzum ismer, és amelyben működik.

6. Meglátod a jót a viszonylag rossz helyzetekben?

Az úgymond fekete-fehér gondolkodás feszültségre, félelemre, bezártságra utal, egy blokkoló erő, mely kihat a lényedre. Azt bizonyítja, hogy nem vagyunk képesek megoldást találni, amikor azt a helyzet megkívánja. Törekedj arra, hogy a nehézségekben keresd mindig a jót, a pozitívat , és ne tekints magadra áldozatként. Ez ugyanis meggátol abban, hogy az ideális életet éld.

7. Átlagban, több a jó napod?

Nem várhatod el, hogy minden napod tökéletes legyen. Azt viszont mérlegelned kell, hogy átlagban melyikből van több: a jó vagy a rossz napokból. Ha utóbbi, akkor nem vagy összhangban a felsőbbrendű céloddal, a rendeltetéseddel, és akadályozod az áramlást, ezzel pedig az univerzum rád irányuló erejét.

8. Szereted a munkád?

A munkahelyen sem lehet ragyogó minden egyes napunk. De fontos, hogy általában elégedettek legyünk, szeressük azt, amit csinálunk. Végülis, az időnk java részét azzal töltjük el, hogy dolgozunk. És ha szeretjük a munkánkat, azzal jót teszünk magunknak, és az emberiségnek is.

9. Teszel-e magadért valami jót minden nap?

Gondoskodsz-e magadról? A belső hangod szépen szól hozzád? Fontos, hogy gyakorold az öngondoskodást, hogy újraalkosd a gondolkodási sémáidat. Végezd el ezt a gyakorlatot: nézz a tükörbe, és figyelj a gondolataidra, amik eszedbe jutnak arról a személyről, akit látsz. Ha nem épp pozitívak, akkor ideje hozzálátnod, és dolgoznod azon, hogy tiszteld, szeresd önmagad. A pozitív kijelentésekkel kezdd.

10. A szerelmi életed olyan, amilyenre vágytál?

Egyedülállóként vagy párkapcsolatban élőként, milyen a szerelmi életed most, ebben a pillanatban? Kielégítő? Ha nem, mit kellene tenned/változtatnod annak érdekében, hogy jó legyen? A kapcsolataink “egészségi állapota” összhangban van azzal, amit a világmindenséggel megosztunk. Ahogy a kapcsolatainkat kezeljük, úgy viszonyulunk az érzéseinkhez is. Te mit érzel a sajátodban: félelmet, kontrollt, drámát, vagy inkább fejlődést, kölcsönös gondoskodást, biztonságot?

Szóval, a tízből hány kérdésre válaszoltál igennel?

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.