KuriózumAz Univerzum néha azért mond nemet, hogy megvédjen

Az Univerzum néha azért mond nemet, hogy megvédjen

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Időnként előfordul, hogy az Univerzum nemet mond neked, mert valami sokkal jobbat kínál majd fel, mint amit kértél.

Előfordul, hogy az Univerzum nemet mond egy kérésedre, mert tudja, hogy ha megkapnád azt, amire vágytál, azzal csak rosszat tenne neked. Lehet, hogy azok az emberek, akiknek a közelségéről álmodozol, éppen azok, akik csalódást okoznának, ha valóban a közelükbe kerülnél. Lehet, hogy éppen ők azok, akik miatt bezárnád a szívedet mások előtt, és végül még önmagadban is kételkednél.

Előfordul az is, hogy a világegyetem azért mond neked nemet, mert azt akarja, hogy megtanuld értékelni a türelmet és a várakozást, és mindazokat a dolgokat, amit mások nagyon könnyen megkapnak. Azt akarja, hogy magabiztos és erős légy, hogy gondoskodni tudj magadról és másokról a jövőben, ha azok, akik most vigyáznak rád, már nem lesznek melletted.

Néha azért kapsz nemleges választ, mert egy igen által nem lennél annyira bölcs, kitartó, erős és motivált. Nem tudod teljes mértékben kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, ha nem léteznek olyan dolgok az életedben, amik arra késztetnek, hogy szembenézz a félelmeiddel, begyógyítsd a sebeidet, és megfelelj a kihívásoknak. Enélkül nem válhatnál olyan emberré, aki első látásra felismeri a jó embereket, és aki tudja, hogyan kell kezelni a rossz embereket, ha átlépnek egy bizonyos határt.

Az Univerzum néha nemet mond, mert arra akar ösztönözni, hogy hagyatkozz jobban a hitedre és az ismereteidre. Így ez a hit akkor is a segítségedre lehet, amikor nem érted, miért történik valami. Időnként azért kapsz nemleges választ, hogy jobban kielemezd magad, elgondolkodj azon, hogy milyen az életed, és milyen döntéseket hozol.

Néha a nem csak egy álcázott igen. Ilyenkor a nem csak annyit jelent, hogy várj még egy keveset, mert hamarosan csodálatos dolgok történnek (még ha ezek nem is egészen azok, amikre vártál). A nemleges válasz nem mindig jelent elutasítást, van, hogy egyszerűen annyit jelent: nem most. Bármi is legyen a nem oka, az számunkra csak előnyös lehet, mert megóv attól, ami káros lehetne, vagy segít sokkal többet elérni, mint amit valaha kértünk.

Időnként azzal, hogy nemet mond, az univerzum csak azt akarja közölni veled: „Szeretlek, és ezért védelek téged attól, amit te most még nem láthatsz.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek