Az Oroszlán Újhold intenzív energiákkal érkezik, és ez meghatározza az elkövetkező időszakot.

Ez az éjszaka emlékeztetni fog arra, hogy még a legsötétebb éjszaka után is felkel a Nap, hogy pozitív energiával töltsön fel minket. Amint az ég elsötétül, arra leszünk ösztökélve, hogy kapcsolódjunk össze belső Napunkkal, hogy megtaláljuk a bennünk lévő fényességet, ami majd segíteni fog abban, hogy a helyes utat válasszuk.

A 2020-as év eddig rendkívül sok változást hozott, sok csillagjegy számára volt ez szenvedésekkel teli időszak. De egyben megtanít, hogy legyünk hálásak mindazért, amink van, a körülöttünk lévőkért, szeretteinkért, és nem utolsó sorban azokért a leckékért, amiket az elmúlt hónapokban kaptunk.

A Mars hatása

Miközben a Hold növekszik az Oroszlán jegyében, a Mars bolygó energiájának intenzitása eléri a maximális szintet, és ez a két asztrális jelenség határozottságot hoz az életünkbe, és valóságos pozitív robbanást idéz elő.

Erősnek érezzük magunkat, készen arra, hogy hegyeket mozgassunk meg. A Mars cselekvésre késztet, és közben segít megszabadulni mindattól, amire már nincs szükségünk az életünkben.

Az Univerzum tanácsa erre az időszakra: ne vigyük túlzásba a munkát

Másrészt az Univerzum azt tanácsolja, hogy ha eddig folyamatosan dolgoztunk, most tartsunk egy kis szünetet, mert ha ezt elmulasztjuk, kimerítenek a Mars energiái. Meg kell tanulnunk vigyázni magunkra, és megtalálni az egyensúlyt.

Az Oroszlán Újhold feltölt bennünket a maga mágikus energiáival, és mindaz, ami most megmutatkozik az életünkben, éppen az, amire szükségünk van. Lehet, hogy mi magunk nem is vagyunk tudatában, mire van szükségünk, de fontos, hogy bízzunk az Univerzumban.

Türelmesnek kell lennünk, és meg kell találnunk a módját, hogy kissé lecsillapítsuk az ebben az időszakban óriási mértékben megnövekedett energiákat.

Hagyjuk, hogy a Mars lángra lobbantsa bennünk a belső tüzet, hogy ezáltal véghez vihessük a terveinket, de ne engedjük, hogy ez a tűz elemésszen bennünket. Meg kell tanulnunk felhasználni ezt az energiát, és közben a Hold által közvetített nyugalmat sem szabad elveszítenünk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.