Az orbáncfű tinktúra elősegíti a szervezet méregtelenítését, és meggyógyítja a gyomorpanaszokat!

Az orbáncfű egy rendkívüli gyógynövény, hiszen évszázadok óta használják pozitív hatóanyagtartalmát a gyomor-, a vese- és az idegrendszeri panaszok kezelésére, enyhítésére.

Az orbáncfű tinktúra elősegíti a szervezet méregtelenítését, és meggyógyítja a gyomorpanaszokat!

Az orbáncfű antidepresszáns, vírus- és baktériumellenes, valamint gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaz.

Az orbáncfűből készült tinktúra az egyik leghatékonyabb külsőleg használt csodaszer, de nyugodtan belsőleg is alkalmazhatod.

A tinktúra elkészítése!

Egy marék szárított orbáncfüvet darálj le, például egy kávéfőző segítségével. Ezután 20 evőkanál őrleményt tégy bele egy befőttes üvegbe, amelyre tölts rá 400 ml 60 fokos brandyt, vagy tiszta szeszt. Keverd össze alaposan, majd zárd le és tedd 14 napra meleg helyre. Az üveget két naponta fel kell rázni. 14 nap után a tinktúrát át kell szűrni sötét színű üvegekbe.

Használat

  • 5-15 éves gyerekek: naponta kétszer 5-10 cseppet kell elfogyasszanak, a kúra két hétig tart
  • felnőttek: naponta háromszor 10-20 cseppet kell elfogyasszanak, a kúra 30 napig tart

Ha nem szabad alkoholt fogyasztanod, használj almaecetet.

Figyelem!

5 éven aluli gyerekeknek nem szabad adni az említett készítményből. A kúrákat nem szabad hosszú ideig alkalmazni, mert szédülés, és fejfájás alakulhat ki. Fogyasztás után közvetlenül a napra sem szabad kimenni, mert szemproblémák alakulhatnak ki, amilyen például a fényérzékenység.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top