OtthonAz olasz kanapék épp olyanok, mint maguk az olasz férfiak

Az olasz kanapék épp olyanok, mint maguk az olasz férfiak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az olasz kanapék épp olyanok, mint maguk az olasz férfiak. A hűség terén megoszlanak a vélemények, de a nagy számok törvénye alapján biztosan akad kivétel. Az olasz bútorgyártók tekintetében az Alberta kézműves minőségével, modern dizájnjával mindenképp tiszteletet érdemel.

Harmincöt éve tervezik a világ minden táján ismert és kedvelt kanapékat és székeket Trevisoi gyárukban.

alberta kanape artofhome 01

alberta kanape artofhome 02

A helyszín egyben meghatározza a stílusukat is, hiszen ezen a területen egyesül a modern design és az olasz kézműves hagyományok klasszikus elemeinek sokszínűsége. A cég 1978-ban indult, akkor még többnyire irodai székeket és szövettel borított kanapékat gyártottak, majd idővel egyre tökéletesedett a kifinomult tervezés iránti érzékük és ezzel együtt dizájnbútor kínálatuk is.

Az Alberta két nagy irányvonalat képvisel. Egyik a több évtizedes hagyományokra visszavezethető klasszikus, mely kárpitozott bútoraival a luxust fejezi ki, felvállálva azt a kulturális örökséget, amit az olasz művészet bármely ága képvisel. Magában rejti a részletgazdagságot és magas minőség iránti igényt. Ez minden olasz művészeti produktum sajátja. Nagyon szigorú anyagválasztás, igényes szemléletmód teszi pompás bútoraikat a luxuslakások kiegészítőjévé.

alberta kanape artofhome 04

alberta kanape artofhome 06

Másik irányvonalukat a kortárs építészek és dizájnerek iránti figyelem determinálja, hiszen ők azok, akik az Alberta jövőjét jelentik. A cég folyamatos együttműködésben áll az Architecture Institute Velence intézményével, valamint a Politecnico di Milanoval, ahonnan új inspirációval felvértezett tervezők érkeznek évről-évre.

Az Alberta célja, hogy a világnak egyedi megoldásokat mutasson a design területén végig szem előtt tartva, hogy a megalkotott tárgy esztétikus, praktikus és magas minőségű legyen a képviselt értékek és a környezeti etika mentén.

Az Alberta Salotti kanapék és székek számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolhatók az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek