LélektárAz október 14-i Újhold (újra) összekapcsolja a lelkeket a kozmikus szeretettel -...

Az október 14-i Újhold (újra) összekapcsolja a lelkeket a kozmikus szeretettel – Gyógyulást és erőt kapunk az újrakezdéshez

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Újhold új kezdetet és egy izgalmas fejezetet jelent az életünkben. Ez a hihetetlen időszak csodálatos lehetőséget kínál a célok kitűzésére, a tervek megalkotására és a jövő magjainak elültetésére.

A következő két hétben arra bátorítanak minket, hogy spontán és intuitív cselekedeteket tegyünk, amelyek segítenek eljutni oda, ahová szeretnénk, és végül elvezetnek minket a Telihold varázsához.

Október 14-én este 19:55-kor felkel az Újhold a Mérlegben, amely a gyógyulás, az isteni energia és a bátorság friss hullámát hozza a kissé hűvös, de meleg színekkel teli őszi égboltra.

Ez az Újhold a Mérlegben kozmikus emlékeztetőül szolgál a leckékre és a gyógyulásra a körülöttünk lévő emberekkel való kapcsolatainkban. Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy a lelkeket, akikkel kapcsolatba kerülünk, tükörképeknek tekintsük, amelyek feltárják belső világunkat, és világos betekintést nyújtanak a kapcsolatainkba.

Újhold a Mérlegben: a legfontosabb lecke, amit megtanulunk

A legfontosabb lecke, amit a Mérlegben lévő Újhold alatt megtanulunk, az a harmónia megtalálása az adás és az elfogadás dinamikájában. Olyan kapcsolatokra kell összpontosítanunk, amelyek a tiszteleten, az őszinteségen és az érettségen alapulnak, és ahol egyensúly van (azt adjuk, amit kapunk).

Az Újholddal a Mérlegben lehetőségünk nyílik arra, hogy lelassítsunk és értékeljük a személyes életünket, valamint a körülöttünk lévő emberekkel való kapcsolataink minőségét. Elégedettek vagyunk ezekkel? Vannak olyan emberek, akiket el kell engednünk? Vannak mérgező kapcsolataink, amik visszatartanak minket, és nem engedik, hogy fejlődjünk? Hogy javíthatjuk a kapcsolatainkat azokkal, akik igazán fontosak számunkra? Ezek fontos kérdések, amelyekre válaszolnunk kell, mert segíthetnek rendet tenni és megtisztítani az életünket.

Az Újhold a Mérlegben elhozza az újrakezdés frissességét és bátorságát

Az Újhold új kezdetet és egy izgalmas fejezetet jelent az életünkben. Ez a hihetetlen időszak csodálatos lehetőséget kínál a célok kitűzésére, a tervek megalkotására és a jövő magjainak elültetésére. A következő két hétben arra bátorítanak minket, hogy spontán és intuitív cselekedeteket tegyünk, amelyek segítenek eljutni oda, ahová szeretnénk, és végül elvezetnek minket a Telihold varázsához.

A Mérleg, az Újholdhoz kapcsolódó jegy, értékes leckéket tanít nekünk a körülöttünk lévő emberekkel való interakciókon keresztül. Arra ösztönöz, hogy ismerjük fel hibáinkat és problémáinkat, tanuljunk meg befogadni azoktól, akik fontosak számunkra, és fedezzük fel, mit tudunk nyújtani cserébe.

A Mérleg gyengéd ölelésében a kapcsolataink az érzelmi biztonság forrásává válnak, megadva nekünk a biztonságot és a kényelmet, amire vágytunk.

Ne felejtsük el, hogy az életben a minőség, és nem a mennyiség számít. Lemondunk a mérgező dolgokról, hogy helyet teremtsünk a pozitív energiának az életünkben.

Újhold a Mérlegben valamint Merkúr és Plútó kvadrát

Az Újhold a Mérlegben a Merkúr-Plútó kvadrátból is erős energiákat merít, ami intenzívebbé teszi a kommunikációnkat és a gondolkodásunkat. Mélyre merülünk a beszélgetésekben és az önreflexió pillanataiban, hogy ne csak a rejtett igazságokat tárjuk fel, hanem azokat az alapokat is, amelyek a legfontosabb kapcsolatainkat építik a társadalomban.

Ez nagyon jó alkalom arra, hogy elgondolkodjunk a kapcsolataink minőségén. Ez az Újhold egy új kezdet színterét teremti meg, és lehetőséget ad arra, hogy meghatározzuk a jövőre vonatkozó szándékainkat, ami egyre előbbre visz minket az önfelfedezés és a személyes növekedés útján.

A Mérlegben lévő Újhold legfontosabb témái:

• Barátság
• Szerelem
• Gyógyulás
• A karmikus adósságoktól való megszabadulás
• Fegyelem, rendezettség, hűség és bizalom

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek