HolotropikumAlternatív gyógyászatAz illóolajok emelik az emberi szervezet rezgésszintjét!

Az illóolajok emelik az emberi szervezet rezgésszintjét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mára már a tudósok is elismerik azt a tényt, hogy bizonyos illóolajok olyan összetevőkkel rendelkeznek, melyek képesek meggátolni a rákos sejtek elterjedését a szervezetben.

A frekvencia a rezgés mutatója, és ezzel minden élő szervezet és tárgy rendelkezik. Például megállapították, hogy az organikus élelmiszerek nagyobb rezgésszámmal rendelkeznek, mint a feldolgozott élelmiszerek, hiszen ezek rezgésszáma 0 MHz. Kísérletek által bizonyított tény, hogy ha alacsony rezgésszámú táplálékot veszünk magunkhoz, ez negatívan hat a szervezet rezgésszintjére is.

Egy egészséges szervezet rezgésszintje általában 62 és 78 MHz között mozog, a betegség pedig 58 MHz alatt következik be. Ezért jó tudni, hogy az illóolajok belélegzése által növelhetjük szervezetünk rezgésszintjét. Ez hozzájárul a szervezet energiablokkjainak a feloldásához, valamint spirituális öntudatunk ébredéséhez.

Az illóolajok frekvenciája általában 52 és 320 MHz között, míg a spirituális olajoké, 90 MHz fölött mozog. A legmagasabb rezgésszámmal, 320 MHz-el, a rózsaolaj rendelkezik.

Kutatások bizonyítják, hogy a negatív gondolatok 3 másodperc alatt 12 MHz-el csökkentik a rezgésszintünket, a pozitívak 10 MHz-el, míg az imádkozás 15 MHz-el növeli.

A legismertebb illóolajok, mint például a menta, a gyömbér, a citrom, a grapefruit, a jázmin, a levendula, a kamilla, a kakukkfű, a rózsa és a fahéj tanulmányozása során a kutatók megpróbálták felfedezni azt, hogy ezek az olajok hogyan tudják felvenni a harcot a rákos sejtek ellen.

Bruce Tanio, a Tainio Technology valamint a Washington-i Mezőgazdasági Egyetem vezetője kifejlesztett egy kalibrált frekvenciafigyelőt (CFM), amelyet az illóolajok emberi szervezetre gyakorolt hatásának mérésére alkalmazott.

„A rák akkor kezdődik, amikor a DNS lánc a sejtmagban megszakad” – mondja Mahmoud Suhail immunológus. Úgy tűnik, hogy egyes illóolajok „reset” funkcióval rendelkeznek, megadva a sejtnek, a megfelelő DNS-kódot.

Mindig válasszunk tiszta illóolajat!

A kereskedelemben kapható illóolajok legtöbbje silány minőséggel rendelkezik, netán szintetikusan állították elő, vagy más anyagokat is tartalmaznak előállításukkor. A kellő hatás elérése érdekében igyekezzünk csak tiszta olajokat használni.

Robert O. Becker, a „The Body Electric” szerzője szerint, az emberi test elektromos frekvenciával rendelkezik, mely sokat elárul az adott személy egészségi állapotáról. Nikola Tesla azt mondta, hogy, ha bizonyos frekvenciákat el tudnánk távolítani a környezetünkből, minden bizonnyal jobban ellenállnánk a betegségeknek.

Dr. Otto Warburg kétszeres Nobel-díjas kutató felfedezte, hogy az emberi sejtek elektromos feszültséggel rendelkeznek. Kétségtelen, hogy bizonyos frekvenciák megakadályozzák a betegség kialakulását, míg mások képesek elpusztítani a betegséget. A magasabb frekvenciájú anyagok elpusztíthatják az alacsonyabb rezgésszámmal rendelkező betegségeket.

Az alábbiakban nézzük néhány közismert illóolaj rezgésszintjét:

  • a rózsa 320 MHz;
  • tömjén 147 MHz;
  • levendula 118 MHz;
  • kamilla 105 MHz;
  • boróka 98 MHz;
  • menta 78 MHz;

Az illóolajok gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek.

A mell rákos sejtjeit főként a fahéj, a kakukkfű,a kamilla és jázminolaj képes elpusztítani.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek