LélektárAz „idős lelkek”- rettenthetetlenek! 5 dolog, melyektől soha nem rettennek meg!

Az „idős lelkek”- rettenthetetlenek! 5 dolog, melyektől soha nem rettennek meg!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Idős lelkeknek” nevezzük azokat az embereket, akik koruktól függetlenül, bizonyítják érettségüket, bátorságukat és önmagukat adják bármilyen körülmények között. Az ilyen személyek a fényt jelentik ebben a világban, jó példával járva előttünk, hozzájárulván akár a mi spirituális fejlődésünkhöz is.

Az „idős lelkek”- rettenthetetlenek! 5 dolog, melyektől soha nem rettennek meg!
Fotó: Pixabay.com

Nézzük, hogyan befolyásolhatják pozitív értelemben a mi életünket ezek „idős lelkek”!

„Idős léleknek” tekintjük az olyan személyeket, akik korosabbnak érzik magukat, mint ahány évesek valójában. Ezeknél az emberéknél megfigyelhetjük a nagyfokú empátia és intuíció képességét, mellyel ők rendelkeznek. Nem találják helyüket a társadalomban és általában korukat megelőző tudással bírnak. Általában nagyon bátor emberek, akik mindig kiállnak az értékrendjük mellett és másokat is pozitívan inspirálnak erre.

Ezeket az „idős lelkeket” nevezhetjük akár „rettenthetetleneknek” is, hiszen nagy lelki erőre van szükség ahhoz, hogy:

Mindig önmagukat adják, bármilyen körülmények között

Napjainkban a társadalom elvárja, hogy mindannyian behódoljunk egy-egy trendnek, de az „idős lelkek” fittyet hánynak erre az elvárásra. Felvállalják önmagukat, és soha nem választanak csak azért, mert a társadalom azt várja el tőlük. Sőt, ők azok, akik új utakat és lehetőségeket nyitnak meg önmaguk és mások számára. Nagyfokú önuralom jellemzi őket!

Nem félnek tovább lépni

Ők azok, akik képesek megválni attól, ami már nem megy. Hamar felismerik és kilépnek azokból az élethelyzetekből, melyek már nem szolgálják a javukat és van bátorságuk tovább lépni, tanulva saját hibáikból.

Van merszük eltávolítani a közvetlen környezetükből az életüket „mérgező” személyeket

Felismerik, és hamar megválnak az olyan emberek barátságától, akik gátolják őket a fejlődésükben. Az olyan személyeket részesítik előnyben, akikre felnéznek, és akiktől tanulhatnak.

Mindig felvállalják önmagukat

Számukra semmi sem értékesebb annál, mint hogy állják a szavukat, körülményektől függetlenül. Messzire elkerülik a magukat megjátszó, mögöttes szándékú embereket.

Nem félnek beismerni saját hibáikat

Hibáink beismeréséhez nagy lelki erőre van szükség. Az „idős lelkek” ennek ellenére, minden esetben megteszik ezt és meghallgatják mások véleményét. Nagy önreflexióval rendelkeznek és soha nem félnek beismerni hiányosságaikat, köszönhetően nagymértékű kiegyensúlyozottságuknak. A folyamatos önképzés a vesszőparipájuk és ez életük vezérvonala is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek