LélektárAz energiatárolás törvénye - Ne félj változtatni, lépj tovább!

Az energiatárolás törvénye – Ne félj változtatni, lépj tovább!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudod, hogy az energia nem csak növelhető, hanem tárolható is? Az energia felhalmozódásával nem csak erősebbek, hanem bátrabbak is leszünk, sokkal nagyobb lesz az önbizalmunk, és hinni fogunk a képességeinkben. A felhalmozott energia a kulcs ahhoz, hogy életünk változásait megfelelően tudjuk fogadni.

De hogyan lehet többletenergiához jutni, úgy, hogy fel is tudjunk halmozni belőle? A világban az egyetlen biztos dolog a változás. Az Univerzum folyamatosan mozog, bolygónk egy percre sem áll le, a nappalt az éjszaka váltja fel, majd újra jön a világosság. Az évszakok változnak, az időjárás változik, mi is életünk során sok változáson megyünk keresztül, például, ha csak az idő múlását vesszük figyelembe.

Az energia előállításához és tárolásához állandó mozgásra és változásra van szükségünk. Minden, ami mozog az az Univerzum körforgásában van! Az Univerzum áramlása öröm, gazdagság, bőség, harmónia, boldogság. A probléma az, hogy félünk lépni az ismeretlen felé, mert minden változás rettegéssel tölt el, meg vagyunk győződve róla, hogy kudarc vár ránk.

De miért félünk annyira a kudarctól?

Valójában a kudarc is a siker része, egyik sem létezne a másik nélkül. A kudarc után egészen biztosan siker következik. Ugyanígy a fájdalom is a boldogság része.

A szomorú pillanatok megtapasztalása nélkül nem vagyunk képesek értékelni a boldogságot, nem vesszük észre, hogy itt van bennünk. Ezek teljesen természetes dolgok, amelyektől nem kell félni, csak meg kell tanulni felismerni és kezelni őket.

Csak arra kell koncentrálni, hogy életünk folyamatosan jobbá váljon. Valójában, ha nem lennének problémák az életünkben, sohasem tapasztalnánk meg a boldogságot! Ha attól rettegünk, hogy kudarcot vallunk, és nem cselekszünk, sosem jutunk közelebb a boldogsághoz.

A probléma igazából a fejünkben van, nem tudjuk elhinni, hogy megérdemeljük a boldogságot! Az elménk fél a változástól, ezért nem engedi, hogy a siker és a boldogság útjára lépjünk! Az elme veszélyként éli meg a változást, úgy értékeli, hogy bármely mozgás összeomláshoz vezet. Viszont az élet maga a bizonyíték arra, hogy az az ember, akinek célja van, és mindent megtesz azért, hogy elérje, sikeres lesz.

El kell kezdeni a képzeletet valósággá formálni! Senki sem ígéri azt, hogy egyszerű lesz, de, ha lépésről-lépésre haladunk, megszerezzük a szükséges tudást, a kapcsolatokat, a tapasztalatot, bízni fogunk magunkban, és hamarosan érezni fogjuk, hogy egyre közelebb kerülünk álmainkhoz.

Az, aki mozgásban van, és valamit tesz is azért, hogy elérje az álmait, sokkal nagyobb eséllyel lesz sikeres és boldog, mint az, aki a félelemtől bezárkózik, és nem tesz semmit.

Ezt kell szem előtt tartanunk: az Energia mozgás, a mozgás pedig nem más, mint a változás maga. Ne féljünk a változástól, fogadjuk el a kihívásokat, akkor is, ha jelen pillanatban nem érezzük túlságosan biztonságban magunkat. Amikor cselekszünk, feltelünk energiával, ami azt jelenti, hogy az Élet támogatni fog!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek