Az emberi DNS úgy működik akár, egy “biológiai internet”, amely azonban sok szempontból felülemelkedik mesterséges formáján.

Az orosz kutatók legfrissebb tudományos kutatásai közvetlenül vagy közvetve magyarázzák meg az olyan jelenségeket, mint a tisztánlátás, az intuíció, a távgyógyítás, az öngyógyítás, vagy az önismeretet fejlesztő technikák.

Emellett bizonyíték van arra, hogy létezik egy új típusú „gyógyszer”, amely által, az emberi DNS szavakkal és frekvenciákkal befolyásolható és átprogramozható, anélkül, hogy géneket nyernének ki vagy helyettesítenék. A nyugati tudósok, saját állításuk szerint, az emberi DNS készletének, alig 10%-át voltak képesek tanulmányozni jelen pillanatig. A fennmaradó 90%-ot az orosz tudósok kezdték tanulmányozni, melyekhez csatlakoztak nyelvészek, és genetikusok egyaránt.

Az általuk végzett kutatások napvilágra hozott eredményei egyszerűen hihetetlenek! E szerint ugyanis a DNS nemcsak a testünk felépítéséért felelős, hanem az adatok tárolására és a kommunikációra is szolgál. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az a 90% „haszontalannak” nyilvánított genetikai kód, ugyanazokat a szabályokat követi, minden emberi nyelvben. Ebből a célból összehasonlították az egyes nyelvek szintaxisát, a szemantikát és nyelvtani alapszabályait.

Megállapították, hogy a DNS alkaloidjai, rendszeres nyelvtani szabályokat követnek, akár nyelvünk szavai, mondatai. Tehát az emberi nyelvek nem véletlenszerűen jelentek meg, hanem valójában, az emberi DNS lenyomatai.

Az orosz biofizikus és molekuláris biológus, Pjotr Garjajev és munkatársai szintén tanulmányozták a DNS rezgéseit, és az alábbi következtetést vonták le: “Az élő kromoszómák pontosan olyanok, mint az egyéni/holografikus számítógépek, vagyis az endogén DNS lézersugárzását használják.”

Ez azt jelenti, hogy például egy bizonyos frekvenciát modulálva, egy lézersugár segítségével befolyásolták a DNS frekvenciáját és ez által magát a genetikai információt is.

Az élő DNS-anyag, mindig reagál a nyelv-modulált lézersugaraira, sőt még a rádióhullámokra is, ha a megfelelő frekvenciákat használják.

A Garjajev által vezetett kutatócsoportnak sikerült bizonyítania, hogy ezzel a módszerrel javíthatók például az röntgensugarak által károsított kromoszómák is.

De a legnagyobb áttörést az jelentette, miszerint, minden ember képes a DNS-ére hatást gyakorolni, anélkül, hogy bármilyen eszközre lenne szüksége ehhez a művelethez! Ezek az eredmények önerőből érhetőek el minden ember által.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.