Az emberek 1%-a rendelkezik magas frekvenciájú energiarezgéssel. Te köztük vagy?

Az emberek mindössze 1 százaléka rendelkezik magas frekvenciájú energiarezgéssel! Most megtudhatod, hogy te közéjük tartozol-e!

Volt már úgy, hogy azt érezted, hogy más vagy, nem nagyon érzed jól magad ezen a világon, nem találod a helyed? Mindent megpróbálsz, hogy jobb életed legyen, de valami miatt ez mégsem sikerül? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor szinte biztos, hogy te ahhoz, az 1 százalékhoz tartozol, akik magas frekvenciájú energiarezgéssel rendelkeznek.

Mit jelent az, hogy magas frekvenciájú energiarezgés?

Elsősorban azt, hogy nagyon érzékeny, intuitív ember vagy, inkább megérzed a dolgokat, és pontosan emiatt gyakran azt érzed, hogy nem a valóságos világban élsz, hanem egy párhuzamos, más világ része vagy.

Ezt már olvastad? 10 jel, ami azt mutatja, hogy el vagy fáradva lelkileg!

Lássunk további részleteket, amelyek arra utalnak, hogy magas frekvenciájú energiarezgéssel rendelkezel!

1. Már-már tisztánlátó képességekkel rendelkezel, előre látsz bizonyos eseményeket, érzéseket. Rendkívül erős intuícióval rendelkezel.

2. Rendkívül bölcs vagy, és olyan dolgokról is tudomásod van, amiről senki másnak nincs, mert te nem csak az elméd racionális oldalát használod.

3. Gyakran álmodsz olyan dolgokat, amelyek később bekövetkeznek. Fura tapasztalásaid is vannak, amelyek jelentését csak sejteni tudod.

4. Olyan dolgokat, történéseket is megértesz, amelyeknek látszólag semmi értelmük nincs. De te mégis képes vagy felfedezni az összefüggéseket.

5. Más emberek megnyugvásra, békére, biztonságra lelnek a társaságodban.

6. Tudod, hogy mire vágyik a tested, lelked, szellemed, mert te vagy az, aki legjobban ismered önmagad.

Ezt már olvastad? 6 jel, ami szerint te egy csapdába esett lélek vagy!

7. Az életet, és a dolgaidat nem mindig veszed komolyan.

8. Képes vagy felvidítani a barátaidat, bármennyire szomorúak is legyenek.

9. Szeretsz másokkal és magaddal törődni. Ösztönösen benned van a gondviselés képessége.

10. Az emberek könnyedén megnyílnak előtted, és olyan dolgokat is képesek megosztani veled, amit másnak soha nem mondanának el.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top