KuriózumAz első dolog, amit meglátsz ezen a képen elárulja a legnagyobb félelmedet!

Az első dolog, amit meglátsz ezen a képen elárulja a legnagyobb félelmedet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ijedtség egy normális reakció arra, hogy mitől félsz, mitől tartasz. És azért jó, ha tisztában vagy a félelmeiddel, mert így könnyebben szembenézhetsz velük, és ha van elég kitartás és bátorság benned, akkor képes vagy legyőzni is félelmeidet.

Az első dolog, amit meglátsz ezen a képen elárulja a legnagyobb félelmedet!

A következő gyorsteszt során kiderülhet, hogy mitől rettegsz igazán. Csak néz rá erre a képre, és ha meg van, hogy mit látsz elsőként, akkor olvasd el, hogy mitől félsz leginkább.

1. Kislány

A gyerekkorodban történt valami, amit azóta sem sikerült teljesen feldolgoznod, így továbbra is jelen van a félelem az életedben. Ha gyerekkorodban édesanyád nem töltött elég időt veled, akkor az érzelmi fejlődésed hiányos lehet, és döntéseket is nagyon nehezen tudsz meghozni.

2. Pillangók

Most a pillangók ez esetben nem jelentenek jót, hiszen ha a pillangó volt a legelső dolog, amit észrevettél a képen, akkor az elszalasztott lehetőségek, befejezetlen célok okozhatnak benned elégedetlenséget. Emellett a pillangó a haláltól való félelmet is jelképezheti.

3. Eper

Az eper pont a kép közepén helyezkedik el, mégpedig jó nagy méretben. Ha ez az első dolog, ami a szemedbe ötlik, akkor azt jelenti, hogy a legjobban attól félsz, hogy megcsalnak, elárulnak. E mögött lehet egy durva szakítás, vagy hogy a gyerekkorodban nem figyeltek eléggé rád.

4. Pók

Ez arra utal, hogy valami külső félelem nehezíti meg az életedet, amelyek lehetnek helyszínek, vagy bizonyos emberek. Olykor pánikrohamokkal és szorongással kell megküzdened.

5. Fák

Az erő szimbólumai, de ebben a kontextusban, ha először látod meg a fát, akkor az az elszakadásra, a különválásra utalhat, ami benned félelmet, bizonytalanságot, krónikus szorongást is kiválthat.

6. Macik

Ez arra utal, hogy attól félsz, hogy elvesztesz egy kedves barátot, emellett utalhat önbizalom hiányra, de azt is jelentheti, hogy pontosan a félelemtől félsz a leginkább. Furán hangzik, nem igaz?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek