LélektárAz életben csak azt kapod, amit adsz

Az életben csak azt kapod, amit adsz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azt és úgy kapjuk vissza, amit és ahogy adunk.

Ez a szívhez szóló, garantáltan könnyfakasztó történet, 1969-ben Londonban kezdődött. Két fiatalember úgy döntött, megvásárolja az egyik londoni áruházban egy szűkös ketrecben kiállított oroszlánkölyköt. Hazavitték és megpróbáltak a lehető legjobb körülményeket biztosítani neki, például az egyik közeli templomkertben rendszeresen sétáltatták, futtatták, játszottak vele. A gyorsan cseperedő oroszlán azonban hamar kinőtte a lakást, így gazdái úgy gondolták, a legjobb megoldás, ha visszakerül ősei szülőföldjére, Afrikába. Egy év elteltével úgy határoztak, meglátogatják volt kedvencüket. Nem tudhatták, egyáltalán megtalálják-e, és ha igen, az időközben vadállattá vált Christian megismeri-e őket, esetleg veszélyes lehet-e rájuk. Több órás kutatás után jutottak a falka nyomára, amelynek Christian lett a vezére.

Egy példaértékű történet, amelyben jelen van a szeretet, a ragaszkodás, a hűség, a barátság, a boldogság, a bizalom, a mosoly, a lélek, az emlékezés, az öröm, az élet.

Egy napon rádöbbenünk,hogy az életben semmi sem annyira fontos, mint a szeretet!

Egy őszinte mosoly, egy lélekből jövő ölelés, egy jó szó, szeretet és tisztelet kimutatása embertársaink iránt minden hátsó szándék nélkül csodákra képes. Azt és úgy kapjuk vissza,amit és ahogy adunk. A videó magáért beszél:)

Benedek Judit

Save

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek