LélektárAz ÉLET örök RITMUS

Az ÉLET örök RITMUS

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet Ritmus. Örök Ritmus. A kő lassú alakváltozásának, a virág bimbózásának, a nyuszi rágcsálásának, a szívem dobbanásának, lélegzetvételemnek, az évszakoknak és minden létezőnek a Ritmusa. És a Te Ritmusod is.

Fotó: Chris Both

Figyeld csak egy távoli dobszó ütemes vonzását. Figyeld azt az önkéntelen örömöt, amit egy ritmus hallatán érzel. Nézd az önfeledten táncoló őslakosok rituáléit. Mindenben ott van a Ritmus. Az Élet a végtelen Ritmusok ritmikus Összhangja. Nincs élettelen. Minden élő, mindennek megvan a maga gyorsabb vagy lassúbb ritmusa. Nincs igazi halál sem, csak ritmusváltás.

A Világ egy élő Zenekar.

A Karmester teremti meg azt a csodás Összhangot, amit néha az egyéni ritmusunkból kitekintve megérezhetünk. Ha a zenekar tagjai nem figyelnek a Karmesterre, fölbomlik az Összhang. Ebben a Világjátékban mindenki mindenkiért felelős.

A saját ritmusunkat, csak ez Egész részeként játszhatjuk. Figyelnünk kell a Karmesterre és figyelnünk kell egymásra. Meg kell találnunk saját szerepünket, saját ritmusunkat ebben a csodálatos Játékban. Az Élet a Legfelsőbb Vezényelte Önfeledt Örömteli Örök Ritmus.

Puskás Attila

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek