Napi LikeAz egész világ arcára mosolyt csalt a 86 éves szánkózó nagymama

Az egész világ arcára mosolyt csalt a 86 éves szánkózó nagymama

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem is volt olyan régen, mindössze pár napja, hogy szibériai hideg és havazás okozott gondokat Európában, és olyan helyeken is, ahol ez viszonylag szokatlan és ritka, mint például Írországban.

Az egész világot megmosolyogtatta ez a 86 éves szánkózó nagymama

De mint mindennek, így a korai tavaszi havazásnak is volt pozitív oldala, amit egyesek ki is használtak, mint Eileen Maguire és unokája, Jack, akik szánkóra pattantak, és remekül szórakoztak.

Erről kép is készült, amely meghódította az internetet, hiszen a 86 éves Eileen láthatóan nagyon jól érezte magát szánkózás közben.

“Nem mentem volna el szánkózni, de Jack rávett. És bíztam benne, tudtam, hogy ott lesz a hátam mögött, és ez biztonságot adott. Eleinte kicsit féltem, de utána már élveztem az egészet” – számolt be élményeiről a BBC-nek az idős asszony.

Eileen, korát meghazudtolva egyébként hetente rendszeresen teniszezik és nyaranta eljár úszni. Kilenc unokája és egy dédunokája van. Az egyik családtagja megjegyzi, hogy Eileen igazi örökmozgó, minden nyáron úszni jár, függetlenül az időjárástól, és akár még rúzst is visel. A kép pedig nagyon sok embernek példamutatóul szolgál, legalábbis a reakciókat olvasva.

És nem is csoda, elég ránézni a fotóra, Eileen mosolyára, és máris jobb kedvel lesz az embernek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek