Az esküvők a legörömtelibb események közé tartoznak. Vannak, akik egész életükben erre a napra várnak, és folyton erről álmodoznak. Egy esküvő, amikor a szeretteink vesznek körül minket, és együtt ünnepelhetünk velük, mindig különleges alkalom.

Az édesapa leállította az esküvőt, és felkérte lánya mostohaapját, hogy vezessék együtt oltárhoz a menyasszonyt

Brittany Peck esküvője azonban még az átlagosnál is különlegesebbre sikeredett, a menyasszony biológiai apjának köszönhetően, aki elképesztően önzetlen és szeretetteljes gesztusra szánta el magát.

Brittany, aki 2015-ben ment férjhez, komoly dilemmával állt szemben a nagy nap előtt: el kellett döntenie, milyen szerepet szán két apjának – biológiai apjának, és mostohaapjának, aki 6 éves kora óta fontos része az életének.

Miután a szüleik elváltak, hosszú ideig pereskedtek a lányaik felügyeleti joga miatt. „A szüleim nem tudtak megegyezni a felügyeleti jogban engem és a kishúgomat illetően. Saját ügyvédem volt, és az egész folyamat borzalmas volt. Akár egy Liftime filmet is lehetne forgatni abból, amin keresztülmentünk” – mesélte Brittany.

Biológiai apja, Todd Bachman kezdetben nem akarta megosztani a lányát anyja új partnerével, Todd Cendroskyval.

Az idő azonban begyógyítja a sebeket. A két Todd végül megtanulta tisztelni és elfogadni egymást, és mindketten nagyszerű apjai voltak Brittanynak. Ez pedig még jobban megnehezítette a döntést a menyasszony számára.

Brittany azt szerette volna, ha mindkét apját felkérheti, hogy vezessék oltárhoz, de nem tudta, hogy mondja ezt el biológiai édesapjának, Todd Bachmannak.

„Végül összeszedtem a bátorságomat, hogy körülbelül két héttel az esküvő előtt felhívjam, és azt mondtam: nagyon fontos, hogy beszéljek veled” – mesélte a nő.

Nagy örömére Bachman azt mondta, ne aggódjon emiatt, pontosan tudja, mennyire fontos ez neki. Az esküvő napján, amikor oltár elé kellett vezetnie a lányát, Todd Bachman fogta magát, odasétált Cendroskyhoz a vendégek között, és azt mondta: „Gyere velem. Neked is ugyanolyan szereped volt ennek a gyereknek a felnevelésében, mint nekem. Itt az ideje, hogy te meg én közösen oltár elé kísérjük a lányunkat.”

Cendrosky annyira meghatódott, hogy sírva fakadt, és később azt mondta, ez volt élete legszebb pillanata.

A megható pillanatokról készült videó a YouTube-ra is felkerült, ahol hatalmas sikert aratott.

Brittany nagy napja végül még különlegesebben alakult, mint remélte, és a család minden tagja számára emlékezetes mérföldkő maradt.

Fotók: Delia D Blackburn

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.