KuriózumAz édesanya szeretett volna egy harmadik gyereket, megdöbbent, amikor megtudta, hogy hármas...

Az édesanya szeretett volna egy harmadik gyereket, megdöbbent, amikor megtudta, hogy hármas ikreket vár

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Nem hiába mondják, hogy vigyázni kell, mit kívánsz: egy nő, aki szeretett volna egy harmadik gyereket, döbbentem fedezte fel, hogy hármas ikreket vár.

A 33 éves Holly Bassler Pennsylvaniából egy harmadik gyerekkel szerette volna teljessé tenni a családját, miután már volt két csodálatos kisbabája. Amikor harmadjára is teherbe esett, kimondhatatlanul boldog volt. De az igazi meglepetés még csak ezután következett, amikor megtudta, hogy nem egy, és nem is két, hanem egyenesen három babának ad majd életet.

2019-ben, a terhesség nyolcadik hetében végzett ultrahangvizsgálaton kiderült, hogy három kis szív dobog a hasában. Eleinte eléggé megrémült attól, hogy ötgyerekes anyuka lesz, de most, több mint másfél évvel az ikrek születése után, Holly nem is lehetne boldogabb a családjával.

Holly Bassler hármasikrekkel terhes

„A férjemmel, Mike-kal, aki 32 éves és villanyszerelőként dolgozik, három gyereket szerettünk volna, akik korban nagyon közel vannak egymáshoz, hogy együtt nőhessenek fel. Soha nem gondoltuk, hogy három babánk lesz egyszerre, mivel egyikünk családjában sem voltak ikrek” – mondta Holly a Daily Mailnek.

„Egyedül mentem el az ultrahangra és teljesen ledöbbentem, amikor azt mondták, hogy három magzatburok van. Az egész helyzet hihetetlenül nyomasztó volt, és kezdtem pánikba esni. Aggódtam, hogy nem leszek olyan anya, amilyen mindig is szerettem volna lenni, mivel már így is elég nehéz volt egy egyéves meg egy kétéves kisbabával” – tette hozzá.

Holly Bassler öt gyerekével

Holly ikrei, Judah, Jamie, és Jack 2020. május 10-én születtek meg császármetszéssel.

A boldog anyuka, akinek már két másik gyereke is van, Aaralyn és Jessie, hozzátette:

„A terhesség csodálatos volt. Nem voltam beteg, és nem is nagyon voltak fájdalmaim. Nem voltak egészségügyi problémáim, fantasztikus volt, és mindenki tökéletesen fejlődött.

Időnként aggódtam, mert még mindig szoptattam Jessie-t, és még mind a két gyerek az ágyunkban aludt. Aggódtam, hogyan fog működni ez öt gyerekkel, de aztán emlékeztetnem kellett magamat, milyen csodálatos dolog, hogy a testem három kisbabát hozott létre egyszerre. Ez egy csoda és egy áldás.”

A családjuk 4 főről 7 főre gyarapodott

Öt gyerek mellett Holly néha azt kívánja, bárcsak több helyen lehetne egyszerre.

„Az életünk nagyon mozgalmas és kaotikus. Nehéz, de hiszek abban, hogy jó napok jönnek. A túlzott stimuláció és az, hogy állandóan minden gyerek igényeire oda kell figyelni, a legnehezebb. Mivel még mindig olyan kicsik, a legtöbb dologhoz még szükségük van rám.

Rosszul érzem magamat, hogy nem tudok egyszerre több helyen lenni. De örülök, hogy életkorban közel állnak egymáshoz, hiszen együtt szerezhetnek tapasztalatokat az életben. A hármas ikrek Aaralynnek és Jessie-nek is jót tettek, figyelmesek, segítőkészek, társaságkedvelők és barátságosak lettek” – mondta az édesanya.

Fotók: Holly Bassler/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek