Novemberben velünk lesz Azrael arkangyal, segítségünkre lesz a spirituális átalakulásban, hiszen most lezárul egy szakasz, és innentől egy újabb fejezet kezdődik az életünkben. A hónap jelszava a felszabadulás és az átalakulás.

Ez a váltás már régóta érlelődik az életünkben, azonban igazán csak most fogjuk érezni a hatását. Most csupán csak annyit kell tennünk, hogy “igent” mondunk a változásra. Kezdetbe kissé nehéz lesz, hiszen nem fogunk bízni benne, hogy valójában jó úton járunk-e, jó döntéseket hozunk-e, tele leszünk feszültséggel, félelemmel és önsajnálattal. Viszont nem ragadhatunk le egy ponton a múltban, itt az ideje elengedni azt, ami visszahúz, fontos, hogy egyik szintről a másikra lépjünk. Próbáljuk egy kicsit más szemmel látni a világot, nyissuk ki a szívünket, engedjük el azt, amitől félünk.

Erőre, bátorságra és magabiztosságra van szükségünk ahhoz, hogy meg tudjuk tenni ezt a szükséges lépést. Lehet, hogy magányosnak érezzük magunkat, és lesznek olyan pillanataink, amikor elveszítjük a reményt, de ezen a szakaszon át kell menni ahhoz, hogy megtörténhessen az átalakulás. Fogadjuk el a történteket és kapcsolódjunk a belső erőnkhöz, még akkor is, ha egyelőre nem látjuk a fényt az alagút végén.

A hónap első felében

A hónap első felében, november 14-ig aggodalommal teli napok várnak ránk, konfliktusba kerülhetünk szeretteinkkel, főleg az édesanyánkkal való kapcsolat az, ami mérlegre kerülhet, és megválaszolásra kerülhetnek a felmerülő problémák. Azrael és Gábriel arkangyalok támogatni fognak, segítenek abban, hogy sokkal tudatosabban kommunikáljunk.

Azok a dolgok, amiket eddig magunkban tartottunk, most felszínre kerülnek, és egy kicsit később meg fogjuk érteni, hogy mi miért történik az életünkben. Ez egy olyan időszak lesz, amikor a félelmek felszínre kerülnek, főleg a sikerrel, a boldogsággal, a szeretettel kapcsolatos félelmek.

A hónap második felében

November 15-től 21-ig egy olyan időszak vár ránk, amikor úgy fogjuk érezni, mintha valaki irányítaná az életünk, és semmi nem lenne jó, amit teszünk, vagy tenni akarunk. Úgy érezzük, hogy senki sem ért meg igazán. Hallgassunk az intuíciónkra, csak azt tegyük meg, amiről úgy érezzük legbelül, hogy helyes.

Tudnunk kell, hogy minden, ami velünk történik, a legnagyobb javunkra szolgál, még akkor is, ha ez nem tűnik úgy. Bizonyos dolgok azért történnek, mert kértük őket, létrehoztuk őket, és most már nem választhatunk mást. Ha bizonyos függőségekkel küzdünk, akkor itt az ideje, hogy jó irányba irányítsuk az életünket. A pozitív átalakulás előtt most semmi akadály nem áll, itt az ideje új irányba terelni az életünket.

A hónap utolsó felében

November 22-től a hónap végéig egy kis belső térre, befelefordulásra lesz szükségünk. Dolgoznunk kell az alacsony önértékeléssel kapcsolatos problémákkal, a kötődésekkel, az ellenőrzés iránti vággyal, a kommunikáció vagy az őszinteség hiányával.

Szükségét fogjuk érezni, hogy kimenjünk a természetbe, a természeti hangokat felidéző zenék hallgatását, és előtérbe kerül a tudatos cselekvés, mint például a fenntartható termékek vásárlása. Ne felejtsük el, hogy soha nem vagyunk egyedül, minden lépésünket támogatja egy felsőbb hatalom.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.