LélektárAz angyalok üzenete 2024 márciusára: egy nagyon magas rezgésű új energia szabadul...

Az angyalok üzenete 2024 márciusára: egy nagyon magas rezgésű új energia szabadul fel a Földön

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezt a hónapot a tarotban az Érmék Tízes lap jelképezi, ami a föld elemet képviseli, és a kapcsolatokra, valamint a dolgok anyagi oldalára helyezi a hangsúlyt. Vagyis ebben a hónapban meg kell erősítenünk a kapcsolatot a családunkkal, akár a szüleinkkel, akár azzal a családdal, amit mi magunk hoztunk létre, oda kell figyelnünk szeretteink igényeire, és fel kell tennünk bizonyos kérdéseket az anyagi biztonságról. Mit tehetünk, hogy bevonzzuk a bőséget az életünkbe, és hogy hozhatnánk egyensúlyba az isteni energiákat az anyagi kérdésekkel?

Ehhez használnunk kell azokat az ajándékokat, amiket kaptunk, és meg kell találnunk a varázslatot az élet egyszerű dolgaiban. Legyünk figyelmesek márciusban, hogy ne bonyolítsuk túl a dolgokat, ugyanakkor tartsuk szem előtt, mennyire fontos, hogy örömet találjunk az egyszerű dolgokban, értékes emberekkel töltsük az időnket, és megtanuljuk manifesztálni a bőséget, valamint azt a biztonságérzetet, amit nem fenyegetnek a külső világ történései.

Az angyalkártyák közül Mihály arkangyal társul ehhez a hónaphoz. Ez a kártya a kötődésről szól, és azt jelzi, hogy itt az ideje feloldani a kötelékeket, és felhagyni a családunkhoz való görcsös ragaszkodással. Például, ha úgy érezzük, elveszítjük a párunkat, mert szeretne megtenni valamit, nem szabad görcsösen ragaszkodnunk hozzá, és tiszteletben kell tartanunk a szabad akaratát, megértve, hogy nem veszíthetünk el valamit, ami a miénk. Ha ennek a kapcsolatnak van jövője és folytatódnia kell, azt úgyis tudni fogjuk. De ez érvényes lehet mindenkire a családunkban.

A Shaman’s Dream orákulum pakliból a Bolond Ölelése jelképezi ezt a hónapot, de valójában a fájdalmunkat kell átalakítanunk. A körülöttünk élők egyes döntései hatással lehetnek ránk, kiváltanak néhány emléket, talán még a gyermekkorunkból. Vagyis leáshatunk a múltunk mélyére, és gyógyírt találhatunk a fájdalomra. Meg kell értenünk, hogy bármi is történjen most az életünkbe, az a legfőbb javunkat szolgálja, és azért lép be most az életünkbe, mert ez az energia készen áll arra, hogy felszabaduljon. Mert erről a felszabadulásról, a fájdalom, a szenvedés átalakulásáról van szó.

Ebben a hónapban bátorítást kapunk az új kezdetekre. Nem kereshetünk több kifogást, el kell engednünk a sérelmeket, és tudatos döntéseket kell hoznunk, miközben elképzeljük, hová szeretnénk eljutni, és milyen életre vágyunk. Rájöhetünk, hogy nem bocsátottunk meg, vagy túl nagy nyomást helyeztünk magunkra, de most itt az ideje, hogy emelt fővel haladjunk előre.

A megbocsátás folyamata rólunk szól, nem a másik személyről, és segít nekünk előrelépni. Ha pedig nyomást helyezünk magunkra, vagy másokra, azzal csak a félelmet tápláljuk, lassabban haladunk előre, de az is lehet, hogy eleve rossz úton járunk.

Ebben a hónapban fizikai tünetekkel is szembesülhetünk, a szervezetünk pontosan jelezni fogja, mi az, amivel nem elégedett, és amivel feltétlenül foglalkoznunk kell. Szó lehet például mérgező kapcsolatokról, amiket tudatosítanunk kell, és el kell kezdenünk más döntéseket hozni.

Azok a dolgok, amik nem működnek, most minden kapcsolatunkban felszínre kerülnek, és el kell rugaszkodnunk, hogy belevessük magunkat az ismeretlenbe. Ez az egyetlen módja annak, hogy felszabaduljunk, és esélyt adjunk az új megoldásoknak az életünkben. Ebben az időszakban ugyanakkor sok új ötletünk támadhat, kedvet kaphatunk új dolgokhoz, és egyre kreatívabbak lehetünk. Engedjünk szabad utat a kreativitásnak, mert ez segít felfrissíteni az életünket.

A hónap első fele

A hónap első felében, március 11-ig mindenféle intenzív élményekben lesz részünk, amelyek fizikai értelemben is éreztetik a hatásukat. Fontos, hogy segítségül hívjuk Rafael arkangyalt, hogy támogasson minket. Két fontos dolog történik: egyrészt egy nagyon magas rezgésű új energia szabadul fel a Földön, olyan energia, amelyhez a fizikai testünknek alkalmazkodnia kell.

Ezért lehet szívdobogásunk, fejfájásunk, szédülésünk, szorongásunk, honvágyunk, sok félelem tör a felszínre, furcsán reagálunk, stb. A legfontosabb, hogy ne aggódjunk, és ne feledjük, hogy bizonyos lelkiállapotok nem is a sajátjaink, csak másoktól vettük át azokat. Dolgozzunk az energiánk megtisztításán Mihály arkangyallal.

Másrészt nyomást érezhetünk, hogy teljesítsük a küldetésünket, feloldjuk a mérgező kötődéseket, új kihívásokat fogadjunk el, és belevessük magunkat az ismeretlenbe. Ha igent mondunk, varázslatos ajándékokat kapunk, és sikerül a következő szintre lépnünk, hozzáférve az isteni bölcsességhez.

A hónap második fele

Március 12-től 22-ig megnyílik előttünk egy ajtó, mindenféle erőforrásokat kapunk, hozzáférhetünk az ősi tudáshoz, különleges emberekkel találkozhatunk, akik megváltoztatják az életünket, ugyanakkor tudatosabbak leszünk, ami segít megbocsátani vagy meggyógyítani azt, ami visszatartott minket. Szembesülünk mindenféle illúziókkal és megpróbáltatásokkal, de nem veszítünk el semmit, Isten megvéd bennünket, ezért nincs miért aggódnunk.

Ha attól félsz, hogy elveszítesz egy munkát, egy barátot, pénzt, biztonságot, képzeld el, hogy átadod Istennek, és hagyod, hogy az Ő akarata érvényesüljön. Ami megmarad, az a javunkat szolgálja, ami pedig távozik az életünkből, helyet teremt valami sokkal jobbnak, ami alkalmasabb a számunkra.

Ez egy jó időszak az önreflexióra is, jobban megismerheted önmagadat, így pontosan olyannak mutatod magadat másoknak, amilyen vagy.

A hónap vége

Március 23-tól a hónap végéig érezni fogjuk, ahogy felkészülünk az újrakezdésre, egy új életszakaszra, egy új energiára. Minden támogatást megkapunk, és érezzük is, hogy integráljuk mindazt, ami az elmúlt időszakban az életünk része lett. Ez az optimizmus, a remény, a bizalom és a hit gyönyörű érzése.

Olyan érzés, mintha bebalzsamoznák a lelkünket, és érezzük, hogy minden a helyére kerül, és felszabadulunk, ha meghallgatjuk az angyalok üzeneteit. Azáltal, hogy most hozzáférünk a könnyedség és az újjászületés energiájához, másfajta jutalomban lehet részünk.

Ez lesz az év egyik legfontosabb hónapja, ami sok ajándékot tartogat a számunkra, ha hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek, és hallgatunk az angyalok üzeneteire.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek