Folytatódik a februári és a március energiaáramlat, de nem árt egy kicsit óvatosabbnak lenni, mert könnyen beleeshetünk az ego csapdájába. Olyan kihívásokkal találkozunk, amelyek a javunkat szolgálják, ne a félelmeinket erősítsük, hanem inkább próbáljuk megérteni, hogy mi miért történik az életünkben. Ha más szemszögből nézzük a dolgokat, képesek leszünk köszönetet mondani a kellemetlen dolgokért is. Ha megtanultuk a leckét, minden egyértelművé válik, és könnyebben tovább tudunk lépni. Felejtsük el az ellenállást, fogadjuk el, amit kapunk, hiszen minden csak a legnagyobb Jó érdekében történik. Nem lesz könnyű, de csak így érhetünk el sikereket.

Előtérbe kerülnek a jövővel, az anyagi dolgokkal kapcsolatos félelmek, de jó, ha feltétel nélkül nem bízunk meg mindenkiben, mert sokan vannak, akire barátként tekintünk, pedig nem kellene, hiszen érdekből vannak mellettünk. Inkább a saját életünkre, a személyes dolgainkra koncentráljunk, ne szórjuk szét az energiáinkat!

Mihály arkangyal segítségével most fény derül arra, hogy mi is a igazi célunk az életben, így lehetőségünk nyílik arra is, hogy időben kezeljük a felmerülő problémákat. Amint megszabadulunk az illúzióktól, meg fogjuk kapni arra a választ, hogy mi a küldetésünk ezen a világon. Az igazi munka csak most kezdődik, szembe kell nézzünk a kihívásokkal, és gyakorlatba kell ültetnünk az eddig megszerzett tudást.

Számos kihívással találjuk szembe magunkat a már meglévő kapcsolatainkban, de olyan új emberek lépnek be az életünkbe, akik igazán értékelni fognak. Itt az ideje, hogy helyet biztosítsunk az új eseményeknek, amelyek örömmel töltik el a lelkünket.

A hónap első felében

A hónap első részében, március 9-ig, olyan lesz, mintha egy hullámvasútra szálltunk volna fel, egy olyan kalandban lesz részünk, amelyről fogalmunk sincs, hogy mit fog kihozni belőlünk. Egyik pillanatban pozitív érzések, másikban pedig egy negatív hullám jár át, ez az instabilitás akkor lesz nagyon fárasztó, ha makacsul ragaszkodunk ahhoz, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogy elképzeltük.

Kérjük az angyalok segítségét és közbenjárását, hogy magabiztosan és hittel tudjunk megbirkózni az eseményekkel. Próbáljuk gyerekként szemlélni az eseményeket, adjuk át az irányítást a felsőbb erőknek. Ne erőltessük a dolgokat, bízzunk az isteni akaratban.

A hónap második felében

Március 10 és 20 között vágyakozni fogunk az egyensúlyra és a stabilitásra. Amint leszállunk a hullámvasútról, megértjük, mi az, ami igazán fontos számunkra. Határozzuk el, hogy nagyobb jelenlétet vállalunk az emberi kapcsolatainkban, és megváltoztatjuk mindaz, ami szükséges a fejlődés érdekében.

Most lehetőséget kapunk arra, hogy egy sokkal kiteljesedettebb életet éljünk. Vállaljunk maximális felelősséget cselekedeinkért, amit most tapasztalunk, segítségünkre lesz az elkövetkezőben, így tudunk példát mutatni a körülöttünk lévőknek.

A hónap utolsó felében

Március 21-től a hónap végéig sok döntést kell meghoznunk, ha valamihez nem értünk, nyugodtan kérjük a szakember segítségét. Támogatást és segítséget kapunk minden esetben, ha valahol elakadunk, csak kérnünk kell. Mindig nézzük a pohár teli oldalát, ne halogassunk, hanem cselekedjünk most, felelősségteljesen.

Dolgoznunk kell a megbocsátáson, el kell fogadnunk azokat a helyzeteket, amelyekben most vagyunk, és azt, hogy mindenkinek más a szerepe az életben, éppen ezért különbözőek vagyunk. A felmerülő konfliktus esetén mindig válasszuk a pozitív megoldást.

Ez a március sok érdekességet tartogat, de az ellenségeskedés helyett inkább koncentráljunk arra, hogy meglássuk az emberek valódi arcát. A kulcsszó ebben a hónapban, a megbocsátás. Rá kell ébrednünk végre, hogy a saját döntéseink által alakítjuk a világunkat!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.