LélektárAz angyalok üzenete 2021 decemberére: erre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni

Az angyalok üzenete 2021 decemberére: erre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Év végén úgy tartják, már nem sok minden történik, a lényeg az, hogy elültettük a magokat, és bízzunk benne, hogy minden jól alakul. 2021-ben ha mindent megtettünk azért, hogy megteremtsünk egy sokkal jobb és élhetőbb világot, nem kell mást tennünk, mint várni, hogy “megkapjuk a méltó jutalmat”.

Nem minden mag hoz azonban termést, éppen ezért ne ragaszkodjunk görcsösen hozzá, hogy a dolgok visszatérjenek a normális kerékvágásba. Megváltozott a dolgok prioritása, és a legfontosabb ebben az új világrendben, hogy tisztában legyünk vele, hogy mit szeretnénk elérni, milyen irányba haladunk.

Decemberben sikerül közelebb kerülnünk ahhoz, hogy kik vagyunk valójában, tudjuk, hogy mikor kell cselekednünk, és mikor van nagyobb szükségünk türelemre, hogyan kezeljük a kihívásokat. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk vele, hogy a végső döntés mindig a mi kezünkben van.

Mihály arkangyal támogat minket!

A pozitív gondolatok pozitív eredményeket hoznak létre, segítségükkel sikerül egy kicsit távolabbról szemlélnünk a dolgokat, így látni fogjuk, hogy a legfontosabb irányító erő a szeretet. A tudatosság és a pozitív energia segítségével egy olyan rezgésszintet érünk el, amely segítségével gyakorlatba ültethetjük legnagyobb vágyainkat. Közben pedig példát mutathatunk a körülöttünk lévőknek.

Tárjuk ki a szívünket, és készüljünk fel a változásokra, szenteljünk időt arra, hogy mérlegeljük a döntéseinket, de az egészségünket se hanyagoljuk el. Próbáljuk a lehető legjobbat kihozni önmagunkból, foglalkozzunk a személyes fejlődésünkkel, fogalmazzuk meg, hogy mi az, amit el szeretnénk érni a közeljövőben.

A hónap első felében

A hónap első felében, egészen december 9-ig engedjük el mindazt, ami eddig visszatartott. Különféle kihívásokkal szembesülhetünk, ezek csak még inkább motiválni fognak a cselekvésre. Sokkal ambiciózusabbak és elszántabbak leszünk, ha elesünk, rögtön fel is állunk.

Kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat, mivel olyan feladatokat kell elvégezzünk, amely kívül esik a komfortzónánkon. Kezdetben úgy érezhetjük, hogy nem tudunk megküzdeni a nehézségekkel, azonban az őrangyalok állandóan a segítségünkre lesznek. Ragaszkodjunk foggal és körömmel mindahhoz, amit eddig felépítettünk, ne adjuk fel soha, menjünk bátran tovább az elkezdett úton.

A hónap második felében

December 10-től 23-ig egy kicsit más szemszögből kell szemlélni a dolgokat. Úgy tűnik, hogy néha akadályokba ütközünk, és valamiért semmi sem úgy alakul, mint, ahogy azt előre elterveztük. Meg kell találnunk minél hamarabb a hiányzó puzzle-darabot, legyünk türelmesek, és kérjük az őrangyalok segítségét.

Nagyon jó időszak ez a kreatív kiteljesedésre, az interakcióra vagy akár bizonyos szerződések, dokumentumok aláírására. Pontosan ott tartunk, ahol lennünk kell, nincs amiért pánikba esni, minden a lehető legjobban alakul. Ne engedjük, hogy a pénz hiánya befolyásoljon a legnagyobb döntések meghozatalában.

A hónap utolsó felében

December 24-től a hónap végéig a legfontosabb, hogy megőrizzük a kapcsolatot a saját belső énünkkel, csak így fogjuk biztonságban érezni magunkat ebben a folyton változó világban. Maradjunk őszinték, tárjuk ki a szívünket, és haladjunk az álmaink felé. Tegyük fel magunknak a következő kérdéseket, és válaszoljunk őszintén: Mi tesz egyedivé? Mivel járulhatok hozzá, hogy a világ jobb legyen?

Fontos, hogy el tudjuk fogadni érzékenységünket, gyengeségeinket, életünk tanulságait, ne próbáljuk a szőnyeg alá söpörni a problémákat. Az angyalok azt javasolják, hogy kapcsolódjunk a Föld energiájához, hogy megkapjuk a szükséges támogatást.

Kihívásokkal teli évünk volt, kimozdított a komfortzónánkból, sok gyakorlati próbát kellett kiálljunk. Ne felejtsük el, hogy minden az isteni terv szerint történik, bízzunk ebben az egész folyamatban, és élvezzük az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek