LélektárAz angyalok üzenete 2020 júniusára: az újrakezdés, a lehetőségek hónapja!

Az angyalok üzenete 2020 júniusára: az újrakezdés, a lehetőségek hónapja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Június az újrakezdés, a lehetőségek hónapja! Főleg a karrier, munka területén lesz érzékelhető a változás, most minden lehetőséget megkapsz, ha lépni szeretnél! Légy figyelmes, és ne hagyd elveszni a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

Hagyj fel a félelmeiddel, és tedd, amit a szíved diktál! Mihály arkangyal tanácsa szerint, a legjobb, amit tenni tudsz ebben a hónapban az, hogy nem félsz. Számtalan lehetőség vár rád, de a belső hangra kell figyelned, annak érdekében, hogy a megfelelő úton tudj tovább haladni. Soha ne cselekedj impulzívan, maradj megfontolt és kiegyensúlyozott. Ha valami nem úgy működik, ahogy szeretnéd, ne erőltesd, gondolj arra, hogy minden bizonnyal az nem a te utad.

A hónap első felében

Június 11-ig meg fogod érteni, hogy a legfontosabb az önmagaddal való jó kapcsolat megőrzése. Akkor is, ha van aki bírál, vagy kilép az életedből, ne feledd, hogy mindig maradj hűséges önmagadhoz. Légy türelmes, és hidd el, mindennek oka és célja van az életedben. Az őrangyalod a megfelelő személyt fogja irányítani feléd, aki segítségedre lesz abban, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. Próbálj egy kicsit elfeledkezni a problémákról, mert, amibe nagyobb energiát fektetsz azt vonzod be. A múlt emlékei kísérteni fognak, de próbálj a lehető legtudatosabb cselekedni, hogy ne kövesd el még egyszer ugyanazt a hibát.

A hónap második felében

Június 12-22. között igen erős támogatottságot fogsz élvezni, éppen ezért nagyon kedvező lehetőségek nyílnak meg előtted. Meg fogod érteni, hogy, az őseidtől örökölt tulajdonságok és terhek is szükséges alakítói az életednek. Kezded megérteni a generációk óta ismétlődő mintákat, és végre okosan használod fel mindazt belőle, amire szükséged lehet.

Bizonyos kapcsolataid most tükröt tartanak eléd, lehet, hogy egy nehezebb helyzettel kell megküzdened, amely azonban tovább repít az újjászületés felé. Biztonságot, szeretet és új szárnyakat kapsz. Sokkal felszabadultabbnak és frissebbnek fogod érezni magad, mint eddig valaha.

A hónap utolsó felében

Június 23-tól megnövekedik az igényed arra, hogy még inkább oda figyelj önmagadra.Lehet, hogy belekezdesz egy méregtelenítő kúrába, vagy egy új sportágba veted bele magad. Sokat meditálsz, az időd nagyrészét a befelefordulással töltöd, nem nagyon kívánsz társaságba járni. Érezni fogod a körülötted lévő segítő erőket, akik állandó támogatást nyújtanak, hogy magadhoz vonzd az a bőséget, amely szükséges, hogy közelebb kerülhess álmaidhoz.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek