LélektárAz angyalok üzenete 2020 februárjára: Bátorság, hogy mindent újra kezdhessünk!

Az angyalok üzenete 2020 februárjára: Bátorság, hogy mindent újra kezdhessünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A februárt a víz energiája jellemzi, amely elmondja számunkra, hogyan kell jól érezni magunkat úgy, hogy közben ne vegyük annyira komolyan önmagunkat. Igyekezzünk minél több elkötelezettséget és örömet mutatni, minden általunk végzett tevékenység iránt anélkül, hogy fölösleges nyomást gyakorolnának saját magunkra.

Igen, ez ügyben még sok tennivalónk van, de bízzunk benne, hogy mindennek eljön az ideje. Nem szükség mindig keményen dolgoznunk, inkább tegyük ezt szeretettel, örömmel és ne szégyelljünk segítséget kérni. Ha elveszettnek érezzük magunkat, álljunk meg egy percre, és találjunk okot az örömre, a hálára, és csatlakozzunk ezekhez a pozitív energiákhoz, melyek segítségével elérhetjük kitűzött céljainkat. Ne felejtsük el, hogy nem kitűzött célunk megvalósítása, megfelelő számunkra.

Nagyon fontos, hogy februárban hagyjuk el minél többet az otthonunkat a szocializáció érdekében, mert olyan emberekkel találkozhatunk, akik inspirálhatnak bennünket, olyanokkal, akik fontosak sorsunk és céljaink szempontjából ebben az életben. Ne keressünk olyan kibúvókat, hogy: „Nincsen kedvem és időm!” vagy „Mit kellene keresnem ott?” Mozduljunk ki, és menjünk új helyekre akkor is, ha nem ismerünk senkit, mert olyan emberekkel találkozunk, akik segítségünkre lehetnek.

Mihály arkangyal nagyon világosan mondja, hogy a hónap eseményei, és emberei az életünk céljaival mind kapcsolatosak. Ezen interakciók során üzeneteket is kaphatunk, és az esetleges fátylak lehullnak a szemeink elől. E hónapot a víz energiája jellemzi, így ennek fényében ne próbáljunk mindent megérteni, hanem hagyjuk, hogy a dolgok a maguk medrében folyhassanak. Mert a megfelelő időben majd minden össze fog kapcsolódni.

Fontos az is, hogy ne legyenek elvárásaink (ha lehetséges). Ugyanis, ha ebben a hónapban találkozunk is valakivel, e találkozás eredményei nem lesznek azonnaliak, hanem csak később vállnak láthatóvá. Igyekezzünk ne fókuszálni annyira az eredményre, hanem csak egyszerűen tudjunk örülni annak, hogy kitörtünk a magányból és , szocializálódhatunk. Ez a felüdülés és az öröm energiája, és fontos, hogy a pillanatot éljük meg. A február egyben nagyszerű hónap mindarra, ami a felszabadulást jelenti, ezért fokozottan figyeljünk telihold felszabadító energiáira (a felszabadítási rituálé elvégzésére) és mindarra, ami a karmikus vagy a tudatalatti felszabadulását jelenti.

Egyszerűsítenünk kell az életünket, és le kell küzdenünk az eredmény orientáltságunkat, elemeznünk kell mindazt, ami felénk áramlik, mivel felmerül néhány fontos kérdés, amelyeken dolgoznunk kellene még. Egónk kissé duzzadni fog, azt akarjuk, hogy a dolgok olyanok legyenek, ahogyan mi akarjuk,és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindent tudunk a teljes igazságról. Jó lenne ezeket a gondolatokat elengedni, amelyek bennünket gúzsba kötnek, hiszen ezek miatt kell ugyanazokat a tapasztalatokat megélnünk. Most megvan az összes erőforrás, amely ahhoz szükséges, hogy másképp dolgozzunk, hogy felismerjük, ha tévedtünk, hogy elengedjük magunkat, hiszen csak így lesz nagyobb függetlenségünk, és leszünk képesek véget vetni a számunkra nem megfelelő folyamatoknak. Tehát a megoldások nem a makacsságunkból származnak, hanem a szelídségből, és az igazság elismeréséből. Ne felejtsük el, hogy a hatalom sebezhető, és nem mindig eredményezi a tökéletességet, ahogyan azt feltételezzük.

A hónap első felében, azaz február 9-ig, arra leszünk utalva, hogy rendet tegyünk az olyan helyzetekben, amelyekben kompromittálódhatunk. Az is fontos, hogy abban az irányban „dolgozzunk”, amely felé haladni szeretnénk. Nyilvánvaló, hogy egy korszak lezárásához, világosnak kell lennie, hogy a következőkben mit szeretnénk csinálni, hogyan akarjuk alakítani az életünket, stb. Ezért tanácsos új emberekkel találkozni, kilépni a kényelmi zónából, mert azok az emberek, akikkel találkozunk, útmutatóinkká válhatnak, és ösztönözhetnek bennünket arra, hogy a következő lépéseket megtegyük az életünkben. Hajlamosak leszünk a makacsságra, az ellenállásra, és elsőre azt mondani, hogy NEM, mert eddig ehhez voltunk hozzászokva. Fontos azonban, hogy ne essünk szét, és tegyük meg az első lépéseket, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy meg kell ezért erőltetnünk magunkat. Azonban megerősítéseket fogunk kapni, hogy vigyázzunk a szinkronicitásra, mert ez bizalmat ad számunkra, hogy a jó úton haladunk.

A hónap második felében, azaz február 10 -19 között, hajlamosak leszünk túl sokat kérni önmagunktól, tehát igyekezzünk ne kényszeríteni a dolgokat, mert ha így teszünk, érezni fogjuk, hogy amit csinálunk, nem hozza meg a várt gyümölcsét. Igényeljük, hogy minden figyelem ránk kerüljön, hogy valaki elmondja számunkra, hogy minden rendben lesz, hogy megéri a befektetett erőfeszítést stb. Ez a figyelem iránti igényünk azonban csak le fog húzni bennünket, mert olyan kívülálló emberektől várunk jóváhagyást, akik nem tudják, hogy a mi számunkra mi lenne a megfelelő.

Összpontosítanunk kell, hogy ne csak sodródjunk az árral, és világossá kell tennünk, mire is van szükségünk. Ha ezeket nem határozunk meg, akkor mindaz, ami zajlik körülöttünk, összezavar bennünket. Tehát ennek érdekében, fontos hogy tudjuk, mit is akarunk, és fogadjuk el helyzeteket úgy, ahogy vannak, és nem úgy, ahogyan mi szeretnénk, hogy azok legyenek.

A hónap utolsó felében, azaz február 20-tól a hónap végéig felfedezhetjük a belsőnkben rejlő kincseket, a hónap elején megkezdett projektek nagy része alakulni látszik, de ne felejtsünk el, hogy bízni a Teremtő által adott időben. Úgy érezzük, hogy életünk könnyebb, a terhek lekerülnek a vállainkról, és jobban tudatosul bennünk, hogy kik is vagyunk valójában.

Ez az időszak az önreflekcióról szól, és egyben a jutalmazás periódusa is, amiért megvolt a bátorságunk megtenni oly sok mindent önmagunkért. Tiszteljük magunkat! Mert ez a hónap arról szól, hogy merjünk újra kezdeni mindent! És olyan energiákat tartogat számunkra, amelyeket ki kell használnunk, mert segítenek abban, hogy fontos lépéseket tehessünk az életünkben.

Figyeljünk azokra az emberekre, akikkel találkozunk, akik arra ösztönöznek bennünket, hogy ne várjuk mások jóváhagyását, hanem tegyük meg azt, amit jónak vélünk. Jelentős lehetőségeket fogunk kapni az életünk „újraindítására”, és jó lenne kihasználni maximálisan ezeket a vissza nem térő lehetőségeket.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek