LélektárAz angyalok üzenete 2019-re! Erre számíthatsz a következő 12 hónapban!

Az angyalok üzenete 2019-re! Erre számíthatsz a következő 12 hónapban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2019-ben is jelen lesznek az életünkben a védelmet nyújtó angyalaink, akik támogatnak, irányt mutatnak, sugallnak bizonyos dolgokat, viszont fontos kihangsúlyozni, hogy tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, azaz a végső döntést nekünk kell meghoznunk.

Az angyalok üzenete 2019-re! Erre számíthatsz a következő 12 hónapban!

A 2019-es év a 3-as szám energiájának jegyében fog telni, amely elősegíti a spirituális újjászületést, de emellett lehetőség lesz ebben az esztendőben a megbocsátásra, az együttérzésre, és a belső megtisztulásra is érdemes sort keríteni, mert így segíthetünk a saját lelki fejlődésünkön.

Most következzenek az angyalok üzenetei, hónapokra lebontva!

Január

Az év első hónapjában Raziel arkangyal fog segítségünkre lenni, aki arra ösztönöz, hogy nyissunk ki új kapukat, hogy ezzel a régieket örökre bezárhassuk, így védve, javítva a karmánkon. Igyekezzünk minél több pozitív emberrel felvenni a kapcsolatot, mert mindez pozitív energiával tölt fel. Mihály arkangyal azt üzenni idén januárban: “Hallgasd meg és tiszteld az érzéseidet.”

Február

Ez a hónap elhozza számunkra a víz gyógyító energiáját. Érzékenyebbek lehetünk ebben a hónapban. Szabaduljunk meg a kontrollmániánktól, és figyeljünk oda a maszkulin energiák hatására, amelyek kihatással lehetnek az életünkre. Legyünk nyitottak, nyissuk ki a szívünket, a lelkünket az új lehetőségek felé. Bízzunk a barátainkban, a párunkban, hisz ez utóbbi esetében februárban próbatételre kerül sor, ami megmutatja, hogy mennyire erős a szerelem a kapcsolatunkban.

Március

Március a cselekvő hónap, ezért tennünk kell azért, hogy a vágyaink, álmaink beteljesüljenek. Bizonyos döntéseinket megbánhatjuk, feszültség alakulhat ki a szüleinkkel, családtagjainkkal, mert érdekellentétek merülhetnek fel. Egyszerre több probléma is adódhat, amelyekre megoldást kell találni. Mihály arkangyal azt üzeni: “Te idézted elő a helyzetet, így a te dolgod azt megoldani.” Szóval, munkára fel.

Április

Áprilisban Jeremiel arkangyal lesz a segítségünkre. Ebben a hónapban tovább kell dolgoznunk a céljaink megvalósításán. Kifejezhetjük a véleményünket, az életstílusunkat. Jól tesszük, ha segítünk családtagjainknak, szüleinknek, mert az adás öröme mindig pozitív energiával tölt fel. Jeremiel arkangyal segít a múlt feldolgozásában, így véve elejét a lelki nehézségek kialakulásának.

Május

Májusban Jofiel arkangyal fog segíteni, tanácsokkal ellátni, főként úgy, hogy lerántja a leplet bizonyos dolgokról, így az illúzió nem fog többé becsapni. Rájövünk arra, hogy kik a maszkot viselő emberek, és az önbizalmunk is megerősödik. Többé nem hagyjuk, hogy álnok, kétszínű emberek átverjenek, hanem időben észre fogjuk venni a hamis szándékot. Használjuk ki a pozitív lehetőségeket, a döntések meghozatalakor inkább a megérzéseinkre hivatkozzunk, és ne az egónkra hagyatkozzunk.

Június

Júniusban egyszer fenn, egyszer lenn fogjuk érezni magunkat. Számos érzelmi kilengésre kell számítanunk, amit leginkább az okozhat, mikor egy régi barátunk csalódást okoz. Törekedjünk arra, hogy kiegyensúlyozzuk az érzelmeinket, uralkodjunk rajtuk, így sokkal magabiztosabbak, bátrabbak lehetünk. Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy mielőtt döntéseket hoznánk, előbb informálódjunk.

Július

Mihály arkangyal változásra hívja fel a figyelmünket, és ez a változás pozitív lesz. Érdemes időben felkészülni a változásokra, így nem érhet semmilyen váratlan meglepetés. Legyünk bátrak, célratörők, és fogadjuk felkészülve a változást az életünkben. Mihály arkangyal azt tanácsolja, hogy egy kis füzetbe írjuk le mindig a vágyainkat, gondolatainkat, amelyeket szeretnénk, hogy teljesüljenek. A céljaink elérésében legyünk következetesek és kitartóak.

Augusztus

Augusztusban a mentális energiák felerősödésére számíthatunk, ezért nagyon jól gondoljuk meg azt, hogy mit szeretnénk elérni az életben, mert az könnyen valóra válhat. Ebben a hónapban bizonyos régi meggyőződések megváltozására számíthatunk. Minden ígéretnek viszont nem szabad bedőlni, és ha segítségre van szükségünk, akkor ne féljünk kérni. A humorérzékünkről ne feledkezzünk meg, mert az sok nehézségen átsegíthet.

Szeptember

Szeptemberben helyezzük a hangsúlyt az intuícióra, az empátiára és a türelemre, mert így könnyebben fogjuk leküzdeni a nehézségeket. Ebben a hónapban nem szabad erőltetni semmit, próbáljunk meg a saját érzéseinkkel foglalkozni, és rábízni magunkat egy magasabb energiarendszer gondviselésére. Mihály arkangyal azt üzeni, hogy szeptemberben meg fogjuk ismerni az igaz barátainkat, azokat az embereket, akikben bízhatunk.

Október

Októberben tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk annak érdekében, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt szeretnénk. Fontos, hogy odafigyeljünk a részletekre, mert a sikerünk kulcsa sokszor ott rejtőzhet. Kétségekkel, aggodalommal is szembe kell néznünk, de ezeket egy szakember segítségével könnyedén legyőzhetjük. Mihály arkangyal azt tanácsolja, hogy a káros, egészségtelen emberi kapcsolatokat le kell zárni, mert ezek a relációk nagyon sok pszichés problémát idézhetnek elő a jövőben.

November

Novemberben véget ér a tétlenség, a tudatlanság, és végre kialakul az a kép, az a cél, amelyet meg akarunk valósítani. Legyünk figyelmesek, tanuljunk meg minden alaposan, mert a tudás hatalom. A lehetőségek adottak lesznek, már csak az a dolgunk, hogy éljünk velük. Mihály arkangyal azt javasolja, hogy mindig válasszuk a boldogság útját, és tegyük azt, ami örömet szerez, ami motivációval lát el.

December

Decemberben fáradtnak fogjuk érezni magunkat, szinte minden zavarni fog. Türelmetlenek leszünk, ami eléggé kimerítő dolog. Alvásproblémák jelentkezhetnek, ezért ami ilyenkor a legjobb megoldás, az a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés. Menjünk el szabadságra, utazzunk el egy wellness központba, ami léleknek és testnek egyaránt felüdülést jelent.

Forrás: Delia Muresan/Fordította: Filantropikum.com (a fordítás a szerző engedélyével történt)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek