LélektárAz angyalok üzenete 2019 februárjára!

Az angyalok üzenete 2019 februárjára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ebben a hónapban a Víz elem energiája fog érvényesülni, amitől érzékenyebbé, együttérzőbbé válhatunk. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy elengedjük a kontrollt, nem foglalkozunk azzal, hogy mindent az irányításunk alá vegyünk, hanem ahogyan a víz szabadon folyik, lefut, felhalmozódik, úgy gondoljunk mi is az életünkre ebben a hónapban.

Februárban mindenkinek ajánlott egy kis elemzést készítenie, ami az emberi kapcsolatait illeti. Ha szükséges, akkor segítséget is lehet kérni, egy pszichológus, vagy párterapeuta személyében. Mihály arkangyal azt üzeni, hogy az angyalok szeretnek bennünket, és mindent megtesznek, hogy segítsék utunkat.

Fontos, hogy idén februárban azt tegyük, ami örömet okoz, amire szükségünk van a lelki gazdagságunk gyarapításához.

A hónap első rész

Egészen február 13-ig olyan élethelyzetekben találhatjuk magunkat, amikor döntéseket kell hoznunk a jövőnkkel kapcsolatban. Ezért mérjük fel a lehetőségeinket, az esélyeinket, legyünk tisztában azzal, hogy mit tudunk, és mit nem. Ha kell, kössünk kompromisszumot azért, hogy pozitív változásokat könyvelhessünk el. Itt az idő arra, hogy igazán kimutassuk a szeretetünket, hogy tiszteletet tanúsítsunk önmagunk iránt, mert ezzel megalapozzuk a sikert, az érvényesülést az életünkben.

A hónap középső része

Február 14. és 20. között olyan emberekkel találkozhatunk, akik felnyitják a szemünket bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ezeken a napokon is törekedjünk a kötöttségek nélküli szabad életre, keressük meg mindenben a pozitívat, a fényt, az örömforrást. Fontos, hogy higgyünk önmagunkban, hogy kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amelyek jobbá, elégedettebbé tehetik az életünket.

A hónap utolsó része

Február 21-től egészen a hónap legutolsó napjáig több kihívásban részesülhetünk, ami arra fog késztetni, hogy ne csak egy szemszögből közelítsünk meg egy adott problémát. Csalódásokkal, kudarcokkal is szembe kell néznünk, ami akár a szakmai életünkre is kihatással lehet. Igyekezzünk őszintén, tisztán élni, odafigyelve az egészségünkre, mert ezáltal megőrizhetjük a belső erőnket, tartásunkat.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek