LélektárAz angyalok üzenete 2018 júniusára!

Az angyalok üzenete 2018 júniusára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

E hónap nagy tanulsága számunkra, saját önbecsülésünk megtalálása. Tudatosulnia kell bennünk saját értékrendünknek, hitünknek és céljainknak! Át kell gondolnunk, hogy az egyes élethelyzetekben általunk befektetett energia egyenlő-e az elért eredménnyel?

Az angyalok üzenete 2018 júniusára!

Fel kell mérnünk, mi az, ami igazán megérdemli a küzdelmet és mi az, amit jobb, ha feladunk! Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes bizonyos dolgokért küzdenünk, akkor azt tegyük a végletekig. Ebben segítségünkre lesz az angyali beavatkozás. Ezért ebben a hónapban, vállaljuk a felelősséget tetteinkért, még akkor is, ha ezek különböznek eddigi cselekvéseinktől. Ezáltal, sor kerülhet egy munkahelyváltásra, vagy akár egy kapcsolatunk végére tehetünk pontot.

Ugyanakkor elérkezett az idő, hogy legyőzzük saját félelmeinket és kezünkbe vegyük sorsunk alakítását. Hiszen láthatjuk, hogy vannak dolgok, melyeket bárhogy is erőltetünk, nem működnek már. Mindezek a dolgok ugyanakkor egy új kezdetet hordoznak magukban. Nekünk csak annyit kell tennünk, hogy nyissunk az új felé. Ezen az úton mindvégig érezni fogjuk az angyalok közbenjárását. E hónapban különös hangsúlyt kapnak környezetünkkel kialakított személyes kapcsolataink. Ezen kapcsolatok felemelhetnek, de ugyanakkor le is húzhatnak bennünket, ezért jó, ha figyelmesek leszünk.

A hónap első felében, azaz június 10-ig, az lehet az érzésünk, hogy valaki vagy valami, lefele húz bennünket és semmi nem akar úgy sikerülni, ahogyan elterveztük. Ez idő alatt el kell döntenünk, melyik lesz számunkra a helyes irány, és ha sikerült kiválasztanunk, tartsunk ki döntésünk mellett. Az angyali segítség, megadja számunkra, hogy a dolgok mögé láthassunk a jó döntés érdekében.

A hónap második felében, június 21-ig, úgy érezhetjük, hogy hirtelen minden a nyakunkba szakad. Elérkezik az idő, hogy tisztán lássuk a dolgainkat, és hogy elfogadjuk a felkínált segítséget a céljaink elérése érdekében. Ha helytelen döntéseket hozunk, azok csakis az ego-nk számlájára lesz írható. Igyekezzünk mindent a szeretet és az értelem szemszögéből nézni, és mindig legyünk őszinték önmagunkhoz és környezetünkhöz egyaránt. Jó időszak arra, hogy visszatérjünk a természethez, hogy elmélkedjünk az élet értelmén.

A hónap utolsó felében elérkezik az idő, hogy kiválasszuk az új utat, melyet követni szeretnénk. Megújult erővel induljunk el rajta, hogy a szeretet és az értelem segítsen eljutni bennünket a kitűzött célunk felé. Ez az az időszak, amikor ráébredünk, hogy mi is a mi dolgunk ezen a földön, és hogy semmi nem történik ok nélkül.

Beforrnak a régi idők sebei, és elérkezik a nagy gondolatok és a kreativitás ideje számunkra. Az angyali segítség ezúttal is kísér bennünket céljaink megvalósítása érdekében, csak legyünk nyitottak a szeretetre. Környezetünkben, olyan emberek kerülnek, akik jelenléte pozitívan befolyásolja majd életünket. A június tehát sok csodát tartogat számunkra, a mi dolgunk, hogy tiszta szívvel befogadjuk azokat!

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek