LélektárAz angyalok üzenete 2018 decemberében!

Az angyalok üzenete 2018 decemberében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy eseményekben gazdag, érzelmekben intenzív évet hagyunk magunk mögött.

Lezárul egy ciklus, ezért koncentráljunk a visszatekintésre, vonjuk le a következtetést, hogy mi volt sikeres ebben az évben, és min kell még javítani. Ugyanakkor a jövőre is kell koncentrálni, főként azokra a dolgokra, amelyek érdekelnek, amely lázba hoznak.

Ebben a hónapban Uriel arkangyal fogja elhozni a lelki megvilágosodást, hozzájárul ahhoz, hogy megmutathassuk a világnak azt, hogy kik vagyunk valójában és mik a céljaink. Így tehát ne feledkezzünk meg arról, hogy imáinkban megszólítsuk Uriel arkangyalt, ahogyan Gabriel arkangyalt is, aki mindig abban fog segíteni, hogy hitelesen ki tudjuk fejezni magunkat mások előtt.

A hónap első része

Ebben az időszakban pozitív, új energiák fognak létrejönni, ezért érezzük áldottnak és szerencsésnek magunkat. Ez az időszak egészen december 9-ig fog tartani. A következő napokban ugyanakkor hatalmába keríthet a nosztalgia, összehasonlíthatjuk a saját életünket másokéval, ami azért nem szerencsés, mert könnyen elveszíthetjük a belső békét, harmóniát.

Feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy milyen céllal születtünk meg, mit akarunk beteljesíteni, elérni az életben. Ebben a periódusban megtalálhatjuk Isten ajándékát az életünkben, főként úgy, ha elkezdünk rendszeresen meditálni.

A hónap középső része

December 10–22. között próbára tesz az élet, meg kell tanulnunk megszabadulni a régi, használhatatlan dolgoktól, és helyet kell teremtenünk az újnak. Törekednünk kell arra, hogy képesek legyünk megnövelni a pozitív energiát kiváltó eseményeket, érzéseket.

Érdemes odafigyelni a testmozgásra, az egészséges ételek fogyasztására, a pihenésre, mert ezek segítenek a jó közérzet kialakításában.

A hónap utolsó része

December 23-tól egészen a hónap utolsó napjáig felelősségteljesen kell viselkednünk, és eleget kell tennünk a kötelezettségeinknek. De önmagunkról, a vágyainkról sem szabad megfeledkeznünk, ezért mindig járjunk nyitott szívvel, legyünk együttérzőek, kedvesek, figyelmesek másokkal.

Gazdálkodjunk megfelelően a pozitív energiáinkkal, mert így életünk fénye sokáig ragyoghat.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek