LélektárAz angyalok üzenete 2018 augusztusára!

Az angyalok üzenete 2018 augusztusára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztusban a spirituális, érzelmi energiák hullámzó mozgást írnak le, így egyszer azt fogjuk érezni, hogy meg kell találnunk a célt az életünkben, az erőforrásokat, amelyek előrevisznek az életben, máskor meg hatalmukba kerítenek a félelmein. Azt fogjuk érezni, hogy tennünk kell valamit a közösségért, amibe beletartozik az önkéntesség, mert felelősséggel tartozunk a környezetünkért, a rászorulókért.

Az angyalok üzenete 2018 augusztusára!

Ebben a hónapban jobban oda kell figyelnünk a pénzmozgásokra is, mert a következő hetek nem nagyon kedveznek a befektetéseknek, nagyobb összegű vásárlásoknak, üzletkötéseknek.

Egy másik fontos üzenet, hogy most augusztusban fel kell hagynia mindenkinek a háborúskodással, a harcolással, és megértéssel kell egymás felé fordulni. Mihály arkangyal arra bátorít, hogy legyünk bátrak, erősek és bízzunk önmagunkban.

A hónap első része

Augusztus 12-ig az angyalok azt tanácsolják, hogy minden erőnkre, energiánkra szükség van ahhoz, hogy bátrak és önbizalommal teliek lehessünk. Az angyalok mindent megtesznek, hogy hátulról támogassanak, és rávezessenek arra, hogy mennyire egyedi, különleges és fontos emberek vagyunk. Törekedjünk az egyensúly, a harmónia megteremtésére, mert ebből származik a boldogság, az elégedettség. Ne felejtsünk el a megérzéseinkre hallgatni, és ne engedjük meg, hogy mások eltántorítsanak a céljainktól.

A hónap középső része

Augusztus 12. és 23. között az angyalok azt üzenik, hogy némely változtatást érdemes eszközölni az életünkben. Ide tartozik az is, hogy ha lehetőségünk van rá, végezzünk önkéntes munkát, és mutassuk meg az Univerzumnak, hogy melyek az igazi szándékaink, céljaink az életben. Számolnunk kell viszont azzal, hogy felerősödhetnek a félelmeink, de fogjuk fel ezt úgy, mint egy kihívást, amit meg kell oldanunk. A sport remek stresszűző módszer, ezért kezdjünk el rendszeresen mozogni, és ez ezáltal a közérzetünk is jobb lesz.

A hónap utolsó része

Augusztus 23-tól a hónap végéig vigyázzunk a pénzünkre, ne eszközöljünk semmilyen nagyobb befektetést. Ez egy olyan periódus, amikor semmi sem az, aminek első ránézésre látszik, ezért bízzunk jobban a megérzéseinkbe, az ösztöneinkbe. Fordítsunk több időt a játékra, a lazításra, a szórakozásra, főként ha vannak gyerekek, mert az ilyen tevékenységeknek összekovácsoló ereje van.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek