LélektárAz angyalok üzenete 2018 áprilisára!

Az angyalok üzenete 2018 áprilisára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ebben a hónapban minden ember érezni fogja az életében a változást hozó energiákat. Megújul a lélek, a belső hang, és mindenki elindulhat azon az úton, amely az övé, amelyre igazán vágyik.

Az angyalok üzenete 2018 áprilisára!

Idén áprilisban a gyerekkor bizonyos emlékképei is bevillanhatnak, ami arra ösztönöz mindenkit, hogy egy kicsit foglalkozzon a lelkében lakó gyermekkel, megvigasztalja ha szomorú, és ismét a feltétel nélküli szeretetéről biztosítsa őt. Emellett arra is törekedni kell, hogy a múlt sérelmeitől megszabaduljunk, a régi, szennyes emlékeket idén áprilisban le kell tenni, és a jelen tisztaságára kell összpontosítani. Ebben lesz a segítségünkre Mihály arkangyal, aki arra figyelmeztet, hogy vigyázzunk a szavainkra, jól gondoljuk meg a következő hetekben, hogy miről és mit beszélünk, és azt kinek mondjuk el.

A másik fontos dolog idén áprilisban, az a szülő-gyerek viszony javítása. Figyeljünk oda a magunk és szüleink egészségi állapotára, és legyünk közelebb egymáshoz.

Az angyalok még egy fontos üzenetre hívják fel a figyelmünket, mégpedig arra, hogy tartózkodjunk az elhamarkodott ítélkezésektől, és előbb ismerjük meg magunkat, és a másik embert, mielőtt kialakítanánk a véleményünket.

A hónap első része

Egészen április 11-ig mindenki élete a rendes kerékvágásban fog haladni, olyan érzés lesz ez, mintha egy menetrendszerinti autóbuszra szállnánk fel, amely minden fontos településen megáll, ahol mi akkor és ott szállunk le, ahol csak akarunk. Miközben utazunk, képzeljük el, hogy az utastársak mindegyike kedves, megértő, és szeretettel teli, így az út során teljesen adott az, hogy jól fogjuk érezni magunkat.

Amire még figyelned kell ebben a periódusban, az a benned lévő gyerek és a közted lévő viszony, törekedj arra, hogy jobban megismerd önmagad, és visszatalálj a gyökereidhez. Ezen kívül, ha szükségét érzed, akkor változtass életmódot.

A hónap középső része

Április 12. és 22. között szükségünk lesz olyan emberekre, akik tudnak segíteni nekünk, és ha hívjuk őket, akkor jönnek, és ott lesznek mellettünk. Érezzük a támogatásukat, visszajelzéseket kapunk tőlük, és azt érezzük, hogy ezáltal lelki táplálékra lelünk. Az angyalok azt üzenik, hogy legyünk kedvesebbek, és ne felejtsük el, hogy minden problémára megoldást kínál a szeretet.

A hónap utolsó

Április 23-tól a hónap végéig azt fogjuk érezni, amint a múlt kapui fokozatosan bezáródnak, ezzel véget ér életünk egy bizonyos, nem túl kellemes szakasza, és ezzel kezdetét veszi egy új életút. Az angyalok és az Univerzum arra bátorít, hogy legyünk nyitottak az új dolgok iránt, tartózkodjunk több időt a természetben, meditáljunk és élvezzük a számtalan az áprilisi hónap apró, örömteli ajándékait.

Forrás: Delia Muresan/Fordította: Filantropikum.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek