HolotropikumAz almaecet rendkívül egészséges, de ha az alábbi gyógyszereket szeded, ne használd!

Az almaecet rendkívül egészséges, de ha az alábbi gyógyszereket szeded, ne használd!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az almaecet, főként ha bio, remek természetes készítmény, amellyel számos betegséget meg lehet előzni. Már több száz évvel ezelőtt kiderült, hogy az almaecet, főleg ha szűretlen és organikus, remekül erősíti az immunrendszert, így kevésbé kell tartania a betegségektől annak, aki rendszeresen fogyasztja az almaecetet.

Ez a készítmény például segíthet megelőzni a nyelőcsőt érintő rosszindulatú daganatos megbetegedést, vagy éppen a prosztatarákot.

Az almaecet antibakteriális, gomba- és vírusellenes, ezért érdemes beszerezni pár üveggel, ha fontos az egészséged.

A bio almaecetben jelentős mennyiségű kálium, vas, magnézium, jótékony enzim, kalcium és pektin van. Ez a gyógylé jót tesz az emésztésnek, a vérkeringésnek, szabályozza a vércukorszintet, valamint enyhíti a torokfájásos panaszokat, csökkenti a magas vérnyomást, karbantartja a vérereket, megőrizve azok rugalmasságát.

Az almaecet hozzájárul ahhoz, hogy a szervezeted hatékonyabban fel tudja szívni a tápanyagokat, és hogy letudja bontani a zsírokat. Egereken végzett kísérletekkel igazolták, hogy az almaecet csökkenti a rossz koleszterint (LDL), viszont a jó koleszterin (HDL) szintjét növeli.

Az almaecet használata azonban nem ajánlott azoknak, akik a következő gyógyszereket szedik:

  • Lanoxin
  • Klórtalidon
  • Furosemid
  • Hidrokloratiazid
  • Mikrozid

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek