Február elején egyedülálló dátum elé nézünk.

A numerológusok szerint 2020. február második napja – 2020. 02. 02. – valóban varázslatos nap lesz minden nő számára. Ez a számkombináció évezredenként csak egyszer fordul elő, ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a számok varázslatos erejével jobbá tedd az életedet.

Február 2-át a Jupiter energiája hatja át. Erős nap lesz ez a férfiak számára is, de a nőknek lesz csak igazán lehetőségük csodákat művelni ezen a napon. Az a legfontosabb, hogy megragadjuk a pillanatot, és megfelelően töltsük el ezt a napot.

Még ha most a közöny és fásultság érzése is uralkodik az életedben, és nem maradt semmi energiád, ez hamarosan megváltozik. Ne félj a változástól!

Túl sokáig uralkodott a férfi energia. Most azonban minden megváltozik a női energia javára, és a világ abba az irányba mozdul majd el, amerre a nők akarják.

Hogy töltsük ezt a napot?

– Mindenekelőtt fontos, hogy megfogalmazzuk a kívánságainkat, merjünk álmodni, elképzeljük, mire vágyunk pontosan, és tervezzünk. Képzeld el, hogy a vágyaid valóra válnak, merülj el az érzéseidben, élvezd ki azokat.

– Feltétlenül bocsáss meg azoknak, akik vétkeztek ellened, és engedd el azokat, akik el akarnak menni. Nincs most szükséged semmi fölöslegre. Helyezd magadat előtérbe, most senki sem lehet fontosabb.

– Szabadulj meg minden negativitástól. Legyenek őszinték a szándékaid: a megbocsátásnak a szívedből kell fakadnia.

– Ezen a napon semmiképpen sem szabad irigykedni, szitkozódni vagy versengeni. Segíts, támogass, tégy jót ezen a napon. Ha pedig ez meghaladja az erődet: kerüld el a negatív helyzeteket, és ne avatkozz közbe.

A 2020. 02. 02. lehet egy új élet kezdete!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.