Az álmaink sok mindent elárulnak rólunk, arról, hogy mik a vágyaink, mitől félünk, mit szeretnénk megakadályozni, elfelejteni, átélni az életünkben. Most az állatokról és azok álombeli jelentéséről lesz szó, amelyek sok mindent elmondanak a karakterünkről, érzelem- és gondolatvilágunkról.

1. Kígyó

Van egy pozitív és egy negatív jelentése. A pozitív az, hogy jó irányba alakul át az életünk, megújulunk, új szemléletet alakítunk ki, akárcsak mikor a kígyó levedli a bőrét, és teljesen megújul. A második jelentés szerint kígyóval álmodni figyelmeztetés arra, hogy nem szabad megbízni egy közeli hozzátartozónkba, de kísértést is jelenthet.

2. Farkas

A farkasok ösztöne nagyon fejlett és erős. Független és magabiztos állatok, akik nem ijednek meg a veszélytől. Ha farkassal álmodunk, akkor az azt jelenti, hogy nem félünk a harctól, a konfliktustól, és akár a hangunkat is felemeljük, hogy elérjük a célunkat, akárcsak a farkas, ha üvölt. Az ösztöneinkre kell hallgatnunk, és minden remekül fog alakulni.

3. Medve

A medve arra bátorít, hogy fejlesszük szervezetünk öngyógyító képességét. Eddig az emberek többsége azért keresett fel, mert képesek voltunk segíteni a pozitív energiáinkkal rajtuk. Fontos, hogy tovább erősítsük magunkban ezen gyógyító képességeket, ezért néha, akárcsak a medve téli álom alváskor, csendesedjünk el, figyeljünk a belső erőkre, amelyek lelkünkben munkálkodnak.

4. Sárkány

A sárkány bőséget, szerencsét és védelmet hoz. Ha sárkánnyal álmodunk, nyugodtak lehetünk, mert a biztonságunk garantált, hiszen védve leszünk minden negatív erőtől. A sárkány ugyanakkor felébreszti bennünk a szenvedély tüzét is.

5. Kutya

Hűség, barátság, együttérzés, ezt jelenti a kutya. Ha ránk ugat, az arra vonatkozhat, hogy túlzottan irányítani akarunk mindent. Ha morog, akkor figyeljünk oda, hogy ki iránt leszünk hűségesek. Ha egy kiskutyával álmodunk, egy új barátság kialakulására lehet számítani.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.