KoktélAz 5 éves autista kislány félbeszakította az esküvői fotózást, mert azt hitte,...

Az 5 éves autista kislány félbeszakította az esküvői fotózást, mert azt hitte, hogy a menyasszony Hamupipőke

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor egy édesanya észrevette, hogy kislánya odarohant egy menyasszonyhoz egy esküvői fotózás kellős közepén, azonnal bocsánatot akart kérni, ám arra nem számított, hogy a menyasszony másképp reagál.

Amikor az ötéves Layla Lester a New York-i Akron Falls Parkban meglátott egy menyasszonyi ruhába öltözött nőt, nagyon megörült mert azt hitte róla, hogy Hamupipőkét látja. Azonnal odarohant a nőhöz, hogy megölelje.

Layla édesanyja, Jessica Lester rájött, mi történt, és gyorsan feléjük indult.

Layla autista volt, édesanyja már megszokta, hogy bocsánatot kell kérnie lánya viselkedése miatt. Ezúttal azonban nem volt szükség bocsánatkérésre, az édesanya legnagyobb megkönnyebbülésére.

Olivia Spark 2018-ban a parkban készítette az esküvői fotóit, amikor meghallotta, hogy egy kislány „Hamupipőke, Hamupipőke!” kiáltással fut felé. A menyasszony jól reagál a kislány lépésére, azonnal lehajolt, hogy átölelje őt.

Az 5 éves autista kislány félbeszakította az esküvői fotózást, mert azt hitte, hogy a menyasszony Hamupipőke

„Több mint boldog voltam, hogy Hamupipőke lehettem annak a kislánynak” – mondta Olivia, aki nehézgépkezelőként dolgozik és bebizonyította, hogy nem minden hercegnő visel üvegcipőt és díszes ruhát.

A boldog pillanatot Nicole Wickins fotós örökítette meg, aki nem tudta megállni, hogy ne fotózza le Olivia és Layla különleges találkozását.

„Nagyon meglepődtem, mert egy olyan kislányról van szó, akit egyikünk sem ismert, így nem voltam biztos benne, hogy fotózhatok-e. De valahogy úgy éreztem, hogy ezt kell tennem” – mondta a fotós.

Jessica hálás volt a menyasszonynak, amiért bearanyozta lánya napját, és elmondta, hogy ezt a pillanatot soha nem fogják elfelejteni.

„Annyira aranyos volt, folyamatosan beszélgetett vele, és kérdezgette. Layla imádta őt” – mondta az édesanya.

Később a menyasszony az otthonában is meglátogatta a kislányt, szoros barátság alakult ki közöttük.

Az autista gyerekeket gyakran félreértik a társaik és a felnőttek. Szerencsére Spark megmutatta Laylának azt a szeretetet és figyelmet, amit megérdemel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek