LélektárAugusztus varázslatos hónap lehet a szerelem szempontjából, és ezzel lezárul a nyár...

Augusztus varázslatos hónap lehet a szerelem szempontjából, és ezzel lezárul a nyár energiaciklusa

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 augusztusa a nyár utolsó hónapja és a naptári év 8. hónapja, és a 6-os szám különleges energiájával rendelkezik, amely erős és különleges numerológiai rezgéssel jár. Megelőzi a szeptembert, az ősz első hónapját, ezért úgy tartják, hogy mágikus módon lezárja a nyár energetikai és numerológiai ciklusát, és megnyitja az utat egy új típusú energia előtt, amely átveszi a helyét.

2023 augusztusának egyetemes rezgését egy egyszerű numerológiai számítással kaphatjuk meg, ha összeadjuk az év számjegyeit a hónap számával: 2+ 0 + 2 + 3 +8 = 15. 1 +5 = 6.

A 6-os szám rezgése arra buzdít bennünket, hogy állítsuk helyre a rendet és a harmóniát az életünkben, dolgozzunk szorgalmasan és odaadóan az életünk jobbá tételén, és egyúttal érjünk el nagyobb stabilitást. Ez nem a káosz ideje, hiszen a 6-os a stabilitás száma is, ugyanakkor a pihenésre is nagy szükségünk van ebben a hónapban, annak ellenére, hogy a nyár általában a cselekvés ideje, míg a hideg őszi és téli hónapok önvizsgálatra, stagnálásra, hibernációra késztetnek.

2023 augusztusa jó alkalom arra, hogy megtervezzük az életünket és megszervezzük a tevékenységeinket, hogy mindent megkapjunk, amit szeretnénk, de vigyázzunk, hogy ne legyünk túl merevek és ne ragaszkodjunk túlságosan a saját stratégiánkhoz és terveinkhez, hagyjunk teret a rugalmasságnak, hogy alkalmazkodni tudjunk az útközben váratlanul adódó lehetőségekhez.

Tevékenységeink, cselekedeteink és vágyaink nagy részét gondosan megtervezhetjük, de ugyanakkor fontos, hogy nyitottak maradjunk a változásra és az átalakulásra, ne ragaszkodjunk makacsul a saját nézeteinkhez és terveinkhez, és tudatosítsuk magunkban, hogy bármikor letérhetünk a megtervezett útról, és újratervezhetjük az útvonalat, ha a körülmények úgy kívánják.

Ugyanakkor a 6-os szám a feltétel nélküli szeretet vibrációjával is összefüggésbe hozható. Ezért 2023 augusztusának központi témái az érzelmi gyógyulás, a védelem és a feltétel nélküli szeretet, mások megsegítésének és támogatásának gondolata, az otthon energiája, az otthonosság érzése, a bizonyos közösségekhez vagy csoportokhoz való tartozás, a felelősségvállalás bizonyos döntésekért, valamint a családdal és a szeretteinkkel kapcsolatos döntések. De a 6-os az anyai ösztönnel is összefügg, azzal a védelmező, irányító és gondoskodó energiával, amely oly közel áll az egyetemes tökéletesség energiájához.

Ebben az időszakban arra törekszünk, hogy előmozdítsuk és megvalósítsuk az összetartozás érzését, ápoljuk a közösség szellemét, harmóniát, valamint szelíd, tápláló és regeneráló energiát teremtve magunk körül, miközben nagyra értékeljük az életünkben lévő kapcsolatokat.

A 6-os ugyanakkor rendkívül kreatív és erőteljes szám, mert a 3-as kétszeres energiáját (3+3 = 6), egy isteni, kreatív és gyümölcsöző energiát egyesíti magában. Amikor a 6-os energiája érvényesül, békés és harmonikus családi életet akarunk ápolni, megteremtve a béke, a nyugalom és az elégedettség légkörét az otthonunkban, azon a mágikus helyen, ami a lelkünk számára a béke oázisát jelenti, ahol regenerálódunk és megújulunk. Mit kell tennünk ahhoz, hogy biztonságban, békében érezzük magunkat önmagunkkal és a körülöttünk élőkkel? – ez 2023 augusztusának egyik legfontosabb kérdése.

De vigyázz arra, hogy kezeled ezt az igényt, hogy gondoskodj a családtagjaidról és barátaidról, nehogy átcsapjon önfeláldozási hajlamba. Ne menj el a végletekig, és figyelj arra, hogy hosszú távon ne szorítsd háttérbe önmagadat, mert az a depresszió, kiégés, elégedetlenség érzésével járhat.

Adj szeretettel és teljes szívedből, de vigyázz arra is, hogy ne add ki teljesen a lelkednek azokat a darabjait, amiket később már nem tudsz visszaszerezni. Ne próbálj többet adni, mint amennyit tudsz, és ne válj mártírrá a túlzott önfeláldozás révén, mert ez olyan frusztrációkhoz vezethet, amelyeket később nehéz kezelni és helyrehozni.

Fogadd el mások segítségét, ha úgy érzed, szükséged van rá, és ne félj segítséget kérni. De ami a legfontosabb, tartsd meg magadnak az időd és az energiád egy részét, hogy a saját életedben is ugyanolyan feltétel nélküli odaadással és szeretettel nyilvánulhass meg, mint másokéban. Néhány múltbéli trauma is aktiválódhat, amelyek gyógyulásra szorulnak, ezért fokozott figyelmet kell fordítanod ezekre.

A 6-os szám energiája arra emlékeztet minket, hogy tiszteljük önmagunkat, és ne csak másokért, hanem önmagunkért is éljünk. Igaz, hogy a 6-os rezgése alatt álló hónap a választásról, a felelősségről és a fegyelemről is szólhat, de a kreativitás megnyilvánulásáról is, és arról, hogy az energiát mind mások segítésére és támogatására, mind pedig saját magunk javára és fejlődésére irányítsuk. A környezetünk nagymértékben hozzájárul ahhoz, akik vagyunk, de ne feledjük, hogy mi magunk is jelentős mértékben befolyásolhatjuk a minket körülvevő világot.

Ha fontos döntéseket kell meghoznunk az elkövetkező időszakban, és bizonytalanok vagyunk, elengedhetetlen a családunk támogatása és bátorítása, mert így objektívebben és távolságtartóbban tudunk értékelni bizonyos helyzeteket, és világos, releváns, a saját javunkat szolgáló döntéseket hozhatunk.

2023 augusztusa az egyedülállók számára rendkívüli lehetőségeket hozhat arra, hogy szerelmesek legyenek, találkozzanak a lelki társukkal, sőt, akár házasságot kössenek és családot alapítsanak, vagy erős és szoros kapcsolatot alakítsanak ki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek