HoroszkópAugusztus 8.: Újhold az Oroszlán jegyében. Soha nem késő újrakezdeni!

Augusztus 8.: Újhold az Oroszlán jegyében. Soha nem késő újrakezdeni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az augusztus 8-i Újhold segít elszakadni a múlttól, és felkészülni az új kezdetre. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy újra felfedezzük önmagunkat, és megmutassuk másoknak is azokat a dolgokat, amelyek különlegessé tesznek bennünket.

Lehetőségünk lesz arra, hogy hagyjuk a belső gyermeket felszínre kerülni, engedjük játszani, hogy megmutathassa nekünk, milyen is az igazi boldogság. Koncentráljunk a pihentető-szórakoztató tevékenységekre sportoljunk, szenteljünk több időt a hobbinknak, de a romantikáról se feledkezzünk meg.

Az Oroszlán Újholdja augusztus 8-án magával hozza az öntudat és az önbizalom energiáit, egy valóságos lelki oázis következik azok számára, akik változtatni akarnak az életükön. Az Újhold azonban egy belső zűrzavart is kiválthat – csak rajtunk múlik, hogy mire akarunk összpontosítani, és hogy erősségeinket vagy kételyeinket visszük előre.

Ezek az energiák arra késztetnek bennünket, hogy egy kicsit ellenőrizzük saját érzéseinket, érzelmeinket és hangulatunkat.

Lelkünk új lendületet kap, és igényelni fogja a nagyobb figyelmet, amit adjunk meg neki, hiszen igazán megérdemli. Kezdjünk el mélyebben befelé nézni, hogy megtudjuk, kik vagyunk valójában és mit szeretnénk elérni a közeljövőben.

Arra is figyeljünk, hogy akarva-akaratlanul hogyan küldünk jeleket másoknak, hogyan viselkedünk, mit fejezünk ki mondataink által, és hogyan reagálunk a minket körülvevő emberekre.

Ne féljünk hibázni! Lépjünk ki a komfortzónánkból, ne rettegjünk attól, hogy mi fog történni. Merjünk harcolni az álmainkért, maradjunk magabiztosak, de ne a tökéletesség legyen a végső célunk. A félelem mindig motiváló hatású, azt tanítja, hogy bízzunk önmagunkban és élvezzük ezt az életutat.

Az Újhold azt is megtanítja, hogy soha nem késő újrakezdeni. Lehet, hogy nem tudjuk még, hogy hová akarunk eljutni, de jelenleg ez nem is számít. Találjuk meg az erőt a talpraálláshoz, bízzunk magunkban!

Az Újhold egy új ciklus kezdete, bízzunk benne, hogy egy sokkal jobb időszak következik, mint, ami eddig volt. Ezt a fejezetet pedig mi magunk írjuk, minden csak rajtunk múlik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek