LélektárHónapvégi esemény: augusztus 23-án a Nap belép a Szűzbe. Ez lesz az...

Hónapvégi esemény: augusztus 23-án a Nap belép a Szűzbe. Ez lesz az álmainkkal és céljainkkal való gyakorlati összehangolás leckéje!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus 23 különleges napnak számít az asztrológiában, mivel a Nap belép a Szűz jegyébe, ahol szeptember 22-ig időzik majd. Szintén ezen a napon, a Merkúr is retrográd mozgásba lép ugyancsak a Szűz csillagjegyben, így a jegyre jellemző vonások és aspektusok megkettőzött erővel érezhetők az elkövetkező időszakban.

Használjuk ki ezt a csodálatos energiát, amely segít abban, hogy gyakorlatiasabb és konkrétabb jelleget adjunk álmainknak és erőfeszítéseinknek, hogy a Szűzhöz hasonlóan lehorgonyozzunk a Föld tellúrikus energiájában, és szeptember 22-ig a személyes céljainkhoz igazodjunk.

Bár még mindig érezni fogjuk a nyár pezsdítő energiáját és az Oroszlán jegyéből áradó életörömöt, a Nap a Szűzben kissé komolyabb hangulatot hoz magával. Hatására jobban összpontosítunk a munkánkra, az egészségünkre, és arra, hogy mit tehetünk azért, hogy hasznosnak érezzük magunkat a társadalom és a körülöttünk élők számára.

A képességeinket és a tehetségünket gyakoroljuk, amennyire csak tudjuk, de a hangsúly azon van, hogyan tehetnénk magunkat hasznossá, vagy hogyan érhetnénk el gyakorlati, látható, kézzelfogható és konkrét eredményeket.

A Nap Szűzben töltött időszaka sok jó és pozitív aspektust hoz magával, több pontosságot, több szervezőkészséget, több precizitást, több pragmatizmust és elkötelezettséget, több részletorientáltságot és hatékonyságot.

Ugyanakkor a Nap Szűzben való tartózkodásával jobban odafigyelünk a saját szükségleteinkre, és arra, hogyan tudjuk megszervezni tevékenységeinket és prioritásainkat, hogy nagyobb rendet teremtsünk az életünkben, még azokban az helyzetekben is, amelyek kaotikusnak tűnnek, vagy amelyek megzavarnak minket, és eltávolítanak eredeti célunktól.

Alapvetően azt a késztetést érezzük, hogy mozgásba hozzuk a dolgokat azáltal, hogy a gyakorlati oldallal foglalkozunk, azzal, hogy mit tehetünk ténylegesen azért, hogy a kerék mozgásba lendüljön.

A Szűzben álló Nap hatására szorgalmasabbak és fegyelmezettebbek leszünk, és buzgón igyekszünk még a mindennapi élet azon részleteivel is foglalkozni, amelyeket eddig elhanyagoltunk.

Lehet, hogy ezek nem az élet legszórakoztatóbb dolgai, és nem is jellemezhetjük őket feltétlenül élvezetesnek, de ezeknek a részleteknek a gondozása csodákat tehet az életünkkel az elkövetkező időszakban. Megkímélhet bennünket a jövőben a felesleges stressztől, és attól, hogy halogassunk olyan dolgokat, amelyek a későbbiekben csak a befejezetlen ügyek halmazát eredményeznék.

A Szűzbe lépő Nap hatékony és erőteljes rezgése segít szinte mindenben következetesnek lenni, a munkánktól kezdve a kötelezettségeinken át a háztartási és családi tevékenységekig, sőt, még az egészségünk javításában is. Nem felesleges dolgokba fektetjük az időnket és az energiánkat, hanem olyanokba, amelyeknek teljesülésére, megvalósulására reális esély van. Más szavakkal, az előttünk álló időszakban bevonzhatjuk a jólétet az életünkbe, kellő elkötelezettséggel és odaadással, gondos és jól szervezett munkával.

A Nap a Szűzben arra is ösztönöz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az anyagi erőforrásainkból, hogy integráljuk és hatékonyan használjuk fel őket. Ugyanakkor a Szűzben álló Nappal a figyelmünk a gyakorlati tervezés és szervezés felé is fordul, a legapróbb részletekig, hogy a terveinket biztosan megvalósíthassuk.

Alapvetően ebben az időszakban két dologra összpontosítunk: arra, ami lényeges, és arra, ami szükséges. Apró, de biztos lépésekkel átszervezzük a napi rutinunkat is, hogy elérjük a számunkra fontos és a lelkünkben erősen rezonáló célokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek