LélektárAugusztus 23 - A Merkúr retrográd mozgásba lép, hogy rendet tegyen az...

Augusztus 23 – A Merkúr retrográd mozgásba lép, hogy rendet tegyen az életünkben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nyár vége rendkívül érdekesnek tűnik mindannyiunk számára. Augusztus 23-án a Merkúr belép a retrográd Szűzbe, hogy megszabadítson mindentől, ami eddig szenvedést és fájdalmat okozott. Itt az ideje, hogy rendet tegyünk az életünkben. Új fejezet vár ránk!

Augusztus 23. és szeptember 15. közötti időszakban tart a retrográd Merkúr. Mivel ez a bolygó mindössze 88 nap alatt teszi meg a Nap körüli pályáját, egy naptári évben 3-4 alkalommal fordul visszafelé, minden alkalommal körülbelül három hétig. A retrográd Merkúr következő fázisa 2023. december 13-án és 2024. január 1. között lesz.

Ez az augusztusban kezdődő retrográd Merkúr a Szűzben arra késztet bennünket, hogy vegyük számba azokat a dolgokat, amiket eddig még nem fejeztünk be, tanuljuk meg tervezni nem csak a jelent, hanem a jövőt is, hogy minél teljesebben élvezni tudjuk az életet.

A Szűz hatással van arra is, hogy az apró részletekre koncentráljunk, gyakorlatiasabbak legyünk, mint valaha, hogy befejezzük azt, amit elkezdtünk. Itt az ideje, hogy új célokat érjünk el és megvalósítsuk a legnagyobb álmainkat.

A retrográd Merkúr arra ösztönöz bennünket, hogy alakítsunk ki egy megbízható rutint az életünkben. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy tervezzük meg, hogy mit szeretnénk elérni, tudatosan közelítsünk a céljaink felé. Találjuk meg az egyensúlyt a terveink követése és a végrehajtása között.

Egy kiegyensúlyozott rutin segítségünkre lehet abba, hogy elérjük céljainkat, és ne csak egy állandó kapkodásban, káoszban éljünk. Nincsenek elhamarkodott lépések, amelyekkel elronthatjuk az életünket, minden döntés a nagy egész része. Hallgassunk az Univerzumra, és akkor egészen biztosan fogjuk tudni, mi a helyes.

A retrográd Merkúr arra is megtanít, hogy soha ne siettessük a sorsunkat. A változások akkor következnek be, amikor eljön az ideje. Tegyünk egy lépést hátra, lassítsunk, és élvezzük a jelen pillanatot, legyünk szemlélődője a saját életünknek.

Most lehetőségünk van arra, hogy számba vegyük a múlt leckéit, tanuljunk belőlük, és tiszta lappal lépjünk tovább. Egy csodálatos jövő áll előttünk.

A retrográd Merkúr idején legyünk türelmesek a felfokozott érzelmeinkkel, most könnyen összezavarodhatunk, és kételkedhetünk saját magunkban. Legyünk türelmesek, pihenjünk és engedjük, hogy a lelkünk átvegye az irányítást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek