LélektárAugusztus 23-a a nyár végének legfontosabb napja - Két asztrológiai esemény forgatja...

Augusztus 23-a a nyár végének legfontosabb napja – Két asztrológiai esemény forgatja fel a világunkat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus 23-a a nyár végének legfontosabb napja, mert két olyan fontos eseményt is hoz magával, amelyek mindannyiunkat érintenek. A Nap belép a Szűzbe, míg a Merkúr megkezdi retrográd mozgását szintén a Szűzben. De milyen hatásuk van ránk ezeknek az eseményeknek?

Augusztus 23-án a Nap belép a Szűzbe

A Nap augusztus 23-tól szeptember 22-ig a Szűz csillagjegyben tartózkodik. A Szűz a nyár utolsó jegye, és a pontosság, a precizitás és a hatékonyság időszakát hozza magával.

Ahogy belépünk ennek a csodálatos jegynek a havába, szükségünk van arra, hogy a gyakorlatias tulajdonságokat, a részletekre való odafigyelést és a rend iránti vágyat magunkévá tegyük az életünkben.

A Szűzben lévő Nap teljes fényével és tisztaságával világít ránk, arra ösztönöz, hogy változtassunk a rutinunkon, és összpontosítsunk azokra a kis lépésekre, amelyek elvezetnek a nagy és fontos célokhoz.

A dolgok nem változnak meg egyik napról a másikra, ahogy az álmok sem válnak valóra egyik percről a másikra. Ezért fontos, hogy megtanuljunk türelmesnek lenni, ne adjuk fel, és a gyakorlatban is megvalósítsuk a terveinket, folyamatosan haladva előre.

Lépésről lépésre kell haladunk, így lehetünk sikeresek, és így teremthetjük meg azt az életet, amiről már régóta álmodozunk.

Augusztus 23-án a Merkúr is belép a Szűzbe retrográd mozgásban

A Szűz hava most még nagyobb jelentőséget és mélységet kap, hiszen nemcsak a Nap lép be a csillagjegybe, de a Merkúr, a kozmikus hírvivő is. A Merkúrnak a Szűz a kedvenc jegye az egész állatövben, ami azt jelenti, hogy érzelmileg és spirituálisan intenzív időszak elé nézünk.

A Szűzben lévő retrográd Merkúrral az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy teljes figyelmünket fordítsuk önmagunkra – itt az ideje, hogy türelmesen a lelkünk mélyére nézzünk. Ez a befelé vezető utazás érzelmileg erősen feltöltött időszak, és lehetőségünk van arra, hogy minden eddiginél többet dolgozzunk önmagunkon.

Most levetjük az álarcokat, és megmutatjuk a valódi arcunkat. Megpróbáljuk feloldani a múltbeli traumákat is, hogy újrakezdhessük – egy újabb fejezet vár ránk, de előbb fel kell készülnünk, és meg kell gyógyulnunk.

Az Univerzum különleges meghívást küld nekünk gondolataink és kommunikációnk áttekintésére és finomítására. A legjobb, ha a Merkúr retrográd időszakát a Szűzben személyes terveink, kapcsolataink és projektjeink átértékelésére használjuk.

Ebben az időszakban kihasználhatjuk az Univerzum által nekünk nyújtott precizitást és analitikus képességeket; fogadjuk el az önvizsgálat és az önreflexió ajándékát, mivel ez személyes fejlődéshez vezethet, és ezáltal tisztábban láthatjuk az előttünk álló utat, mait meg kell tennünk.

A lényeg, hogy ne legyünk merevek és fogadjuk el a sorsunkat, tanuljunk meg alkalmazkodni és legyünk türelmesek – nemcsak a körülöttünk lévő emberekkel, hanem önmagunkkal is.

Személyes téren ezt az időszakot arra is felhasználhatjuk, hogy rendbe tegyük stratégiáinkat és terveinket. Itt az ideje bízni abban, hogy az ebben az időszakban levont tanulságok elvezetnek bennünket a lelki kiteljesedés és az élet értelmének megtalálása felé. Az Univerzum részei vagyunk, és megérdemeljük, hogy boldogok legyünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek