Mit hoz az augusztus 19-i Újhold? Pozitív energia, elengedés, nyitottság!

Az Oroszlán Újhold kihozza a bennünk lévő legnagyobb erőket, gyógyulásra, különleges lelki erőre számíthatunk, de ami a legfontosabb az az, hogy megtanuljuk szeretni önmagunk, az életünket, és megbocsátással nyugtázzuk az elkövetett hibákat.

A legfontosabb mantra, amit ebben az időszakban mondogassunk:

“Szeretem és elfogadom magam, elfogadom a körülöttem lévőket is olyannak, amilyenek, elfogadom a döntéseiket. Nyitott vagyok a felém áradó jóra és szeretetre”.

Az Újhold megmutatja nekünk, hogy mi magunk vagyunk a legfontosabb szereplők az életünkben, és segít rátalálni a helyes útra.

Az augusztus 19-i Újhold jó lehetőség a pozitív gondolatok gyakorlására, irányítsuk figyelmünket az életben a legszebb dolgokra. Koncentráljunk azokra a pozitív dolgokra, amiket el szeretnénk érni, hiszen most minden segítséget megkapunk a kiteljesedéséhez, megújulásra. Az Univerzum legnagyobb mértékben elősegíti a pozitív fejlődést, de most könnyebben meg tudunk szabadulni a negatív berögződésektől, káros szokásoktól is.

Az Oroszlán a bennünk lévő gyermeket is képviseli, érdemes most egy kicsit még nagyobb szeretettel és odafigyeléssel fordulni önmagunk felé. Az Újhold azt tanácsolja, hogy bármi történjen is, a mosoly lehet a legjobb orvosság. Arra bátorít, hogy értékeljük jobban magunkat, fejezzük ki, kik vagyunk valójában, gondolkodjunk nyitottan, és engedjük el az állandó kételkedést és kritizálást.

Az optimizmus, a bátorság és a lelkesedés az Újhold varázslatos ajándéka. Legyünk kedvesek önmagunkkal és a körülöttünk lévőkkel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.