LélektárAugusztus 11. - Újhold és részleges Napfogyatkozás - egy erős újrakezdés a...

Augusztus 11. – Újhold és részleges Napfogyatkozás – egy erős újrakezdés a Világegyetem részéről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Asztrológiai szempontból augusztus 11-e nagy jelentőséggel bíró időpont.

Augusztus 11. - Újhold és részleges Napfogyatkozás - egy erős újrakezdés a Világegyetem részéről!

Ekkor különleges és erős asztrális befolyások érhetnek bennünket, melyeket nem kerülhetünk el. Ezek egyike a részleges Napfogyatkozás, mely jelen századunk 13-dik ilyen jellegű asztrális eseménye, és amely sajnos nem lesz látható hazánk területéről. Földünk más részein, Finnországban, Norvégiában, Grönlandon vagy a Brit-szigeten élők azonban gyönyörködhetnek a jelenségben, de hatása bennünket sem fog elkerülni.

Ez az időpont egy új kezdetet jelenthet számunkra, elhozva több régi problémánkra a megoldást. Előfordulhat ugyanakkor, hogy kommunikációbeli nehézségekkel kell megküzdenünk, de ez nem lesz állandó.

Augusztus 19-én minden visszatér a régi kerékvágásba, addig viszont meg kell oldanunk azokat a problémákat, melyek jó ideje helyben tartottak bennünket. Ez az időszak egyben a tisztulás ideje lesz számunkra, kitisztítva életünkből a negatív dolgokat, személyeket, válsághelyzeteket, hogy emelt fővel tudjunk haladni tovább.

Egy Napfogyatkozás, legyen az akár részleges, alapjaiban rázhatja meg eddigi életünket, csak azért, hogy egy új kezdetbe vághassunk bele, melyhez az Univerzum is láthatóan beleegyezését adja. Ilyenkor jelentős metamorfózisoknak lehetünk tanúi, melyek drámai végeket és erős kezdéseket foglalnak magukba.

Jó alkalom arra, hogy számot vessünk életünk eddigi szakaszával, hogy számba vegyük a jövő nyújtotta lehetőségeket, mindezt azért, hogy jó irányban indulhassunk el. Arra ösztönöz bennünket, hogy tudatosítsuk önmagunk számára, mit is szeretnénk megvalósítani a jövőben, mit szeretnénk az élettől és mit érdemlünk meg.

Felszínre hozza, a mindenikünkben ott rejlő ragyogást, a belső fényt, arra ösztönözve bennünket, hogy a jövőben, bárhol is leszünk, ne próbáljuk elrejteni, hanem büszkén vállaljuk fel azt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek