LélektárAugusztus 1-jén érkezik a nyár utolsó előtti Teliholdja - Gyógyírt találunk a...

Augusztus 1-jén érkezik a nyár utolsó előtti Teliholdja – Gyógyírt találunk a szívfájdalmakra, és esélyt adunk magunknak a boldogságra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum lehetőséget ad arra, hogy elengedjük mindazt, ami volt, és arra összpontosítsunk, ami ezután következik. Meg kell találnunk az erőt a lelkünkben, hogy valóban meggyógyuljunk, hogy lezárhassuk a múlt fejezeteit, lapozzunk és újrakezdjük. Ez egy új kezdet, egy új esély a boldogságra.

Augusztus, a nyár utolsó hónapja a lehető legjobban indul – egy Teliholddal, ami minden eddiginél fényesebben ragyog az éjszakai égbolton.

Teliholdkor a Föld körülbelül a Nap és a Hold közé kerül és a Hold felénk eső oldalának egészét érik a napsugarak, így a holdkorong teljessé válik. Az augusztus igazán különleges hónap, mert két Teliholdban is gyönyörködhetünk – az elsőben augusztus 1-jén, a másodikban pedig augusztus 31-én.

Az augusztus 1-jén érkező Telihold a Vízöntő jegyében ragyog fel, és hihetetlenül gyönyörű energiákat hoz minden csillagjegy számára. Megbékélünk mindazzal, ami történt, magunk mögött hagyjuk a múltat, hogy gyógyírt találjunk a szívfájdalomra, és újrakezdhessük, esélyt adva magunknak az igazi boldogságra.

A Vízöntő, az állatöv 11. jegye, a Vízhordozó által szimbolizált levegő jegy, amely a tudás és az inspiráció életadó vizét árasztja a világra. Ezt a humanitárius jegyet az Uránusz, a forradalom, az ébredés és a kiszámíthatatlanság bolygója uralja. Szilárd természetével a Vízöntő az elszántság és a kitartás érzését erősíti, és tökéletes hajtóereje az innovatív ötleteknek és fejlesztő mozgalmaknak.

Az augusztus 1-jén bekövetkező Telihold a megvilágosodás időszaka

A Telihold a holdciklus erőteljes szakasza, amikor a Hold és a Nap szemben áll egymással, és a holdkorong a maga teljes ragyogásában látható az éjszakai égbolton. Energetikai szempontból ez az időszak az intenzív érzelmekről, a tisztánlátásról és az intuícióról szól. Ez a tetőpont és a felismerés időszaka, ami arra késztet, hogy szembesüljünk azokkal a kérdésekkel, amelyeket már egy ideje rejtegettünk vagy figyelmen kívül hagytunk.

Az Univerzum lehetőséget ad arra, hogy elengedjük azt, ami eddig történt, és arra összpontosítsunk, ami ezután következik. Meg kell találnunk az erőt a lelkünkben, hogy valóban meggyógyuljunk, hogy lezárhassuk a múlt fejezeteit, lapozzunk és mindent újrakezdjünk. Az új fejezet egyben egy újabb esély a boldogságra.

A Vízöntőben járó Telihold arra is ösztönöz minket, hogy ünnepeljük az emberi egyediség lényegét, és fogadjuk el az egyéniség felszabadító szellemét. A Hold ragyogása emlékeztet bennünket érzelmeink fontosságára – a lelkünk megtelik együttérzéssel, és megtanulunk jobban odafigyelni nemcsak arra, mit érzünk, hanem arra is, hogy kommunikálhatunk a körülöttünk élő emberekkel.

Az Univerzum tanácsa mindannyiunk számára

A belső erő segít megszabadulni mindentől, ami már nem szolgál minket – az elavult dolgoktól, a beteljesületlen elképzelésektől és álmoktól, a fájdalomtól vagy ellenségesség érzésektől.

Lehetőségünk van arra, hogy átvészeljük az élet viharait, valóban gyógyulni kezdjünk, hátrahagyjuk a múltat, és újrakezdjük. Megérdemeljük az igazi boldogságot, de csak rajtunk áll, hogy éljük az életet, ami megadatott nekünk: arra összpontosítunk, ami volt, vagy a jelenre és a jövőre koncentrálunk.

Ez a varázslatos pillanat emlékeztet minket arra, hogy mindannyiunknak megvan az ereje ahhoz, hogy hozzájáruljunk a pozitív változáshoz és a kollektív fejlődéshez.

A Vízöntő szellemében összefogva olyan jövőért dolgozhatunk, amely tiszteletben tartja a boldogság, az innováció és a kollektív jólét elveit. Tehát, miközben a Telihold ragyogó fényében sütkérezünk, engedjük, hogy megvilágítsa utunkat egy szebb világ felé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek